HBO Max erstatter HBO Nordic i 2021

– Skrevet af Martin Larsen

HBO Max blev søsat i USA i maj 2020 med film, serier og andet tv-indhold fra HBO, Warner Bros, New Line og en række andre studier. Det er Warner-koncernens bud på en bred streamingtjeneste, som for alvor kan udfordre Netflix.

I 2. halvår 2021 kommer tjenesten til Danmark og Europa, foruden Latinamerika. Det bekræftede chefen for HBO Max under en konference i går aftes dansk tid. HBO Nordic udsendte i samme omgang en udmelding, hvori det bekræftes, at lanceringen også gælder Danmark og Norden.

Konkret sker det ved, at HBO Max erstatter HBO Nordic. I samme omgang fordobles indholdskataloget. Det oplyses ikke, om prisen reguleres.

BREAKING NEWS!!! Bombe fra Warner Bros. Media!

Coronavirus-pandemien har givet streamingtjenester et stort boost, men det har samtidig skabt udfordringer på produktionssiden. De nye originalproduktioner til HBO Max, som skulle være sat i produktion i marts 2020, er først nu for alvor kommet i produktion.

Til gengæld kommer danske seere ikke umiddelbart til at nyde godt af Warners revolutionerende nye satsning, hvor alle deres 2021-film – heriblandt ‘Dune’ og ‘Matrix 4’ kommer på HBO Max samtidig med biografpremieren. Det gælder kun USA.