Ægthed, intimitet og intriger er ingredienserne i Threesome

Foto: NENT Group/Viaplay

”Sex, seksualitet og intimitet er vigtige komponenter i historien, og i Threesome ville jeg skabe en følelse af absolut ægthed”, siger instruktør Lisa Linnertorp. 

Den romantiske dramaserie Threesome er én af Viaplays store internationale seriesatsninger i 2021. Serien omhandler emner som sex, kærlighed og relationer samt de tabuer, der kan være forbundet med disse. 

I Threesome følger vi kæresteparret David (Simon Lööf) og Siri (Matilda Källström), som har været kærester siden gymnasiet, og hvis forhold er urokkeligt – tror de i hvert fald selv. Da de efter en festlig nat i byen har en trekant med deres nye bekendtskab Camille (Alma Yodorovsky), bliver deres forhold for alvor rystet. 

Både Simon Lööf og Matilda Källström debuterer i hovedrollerne i Threesome, og de har begge forberedt sig omhyggeligt inden optagelserne startede. 

”Tidligt i processen gik Lisa Linnertorp forsigtigt frem med, at mig og min talentfulde medskuespiller Simon Lööf skulle lære hinanden at kende. Derfor hang vi ud i en periode, inden vi gik i gang med optagelserne, hvilket betød, at vi allerede havde stor tillid til hinanden, siger Matilda Källström.

Den velkendte skuespillerinde Lisa Linnertorp har skrevet manuskriptet og får også sin instruktørdebut med Threesome. For at finde ud af, forstå og kunne forholde sig til, hvordan unge mennesker føler og tænker om de emner, der behandles i Threesome, gennemførte hun dybdegående interviews med forskellige fokusgrupper. 

”Både manuskriptarbejdet, og senere arbejdet med skuespillerne, blev en graveproces for hele tiden at komme dybere ned i lagene og nå ind til kernen af realismen, som jeg har stræbt efter i karaktererne, i begivenhederne og i dialogen, siger Lisa Linnertorp.

Udover Matilda Källström og Simon Lööf i hovedrollerne ser vi Alma Jodorowsky, Lucien Laviscount, Emily Renée, Cat White og Kitt Johansson i ledende roller.