Hollywood også ramt af corona

 – Skrevet af Lucas Bisgaard (Foto: fra film)

Mens hele landet ligger øde hen, danskerne arbejder hjemmefra (undtagen hverdagens helte sygeplejsker, læger, pædagoger etc.), og pressemøder med statsminsteren er blevet familien Danmarks nye samlingspunkt, har COVID-19 nu også ramt flere store filmstjerner, der for en stund har byttet den røde løber ud med en næse der løber.

Tom Hanks og Rita Wilson
Forrest Gump, Saving Private Ryan, big og Cast Away-stjernen Tom Hanks og hans hustru Rita Wilson, der ligeledes erhverver sig som skuespiller i blandt andet Sleepless in Seattle og Mission: Julegave, var de første stjerner til at komme med udmeldingen om, at de er blevet smittet med den frygtede virus. Udmeldingen kom via Hanks’ egen instagram. Sønnen Chet Hanks kunne tirsdag, på selvsamme sociale medie fortælle, at hans forældre nu er ude af hospitalet.

Du kan læse mere om historien her

 

Idris Elba
Den britiske skuespiller Idris Elba, du måske kender fra Marvel universet, tv-serien Luther eller som en af internettets favoritter til at overtage James Bond rollen efter Daniel Craig, lagde en video på sin twitter, hvor han meddelte, han selv er blevet teste positiv, mens hans samtidig kom med et klart og tydeligt budskab om solidaritet – og at tænke udover egen næsetip i denne stund til sin følgere.

Kristofer Hivju
Lidt fra egen Hollywood andedam – sådan da. Den norske skuespiller Kristofer Hivju, som de fleste nok kender bedst som Tormund Giantsbane i HBO-mesterværket Game of Thrones, er i hjemmekarantæne i det norske. Han meddelte det ligesom Hanks på sin instagram, hvor han samtidig opfordrede sine følgere til at følge myndighedernes anvisninger for at stoppe smittespredningen, så den ikke rammer dem, der ikke kan tåle at få diagnosen.

Olga Kurylenko
Den ukrainske skuespiller og model Olga Kurylenko, bedst kendt for sin roller i Daniel Craigs anden omgang i Bond-rollen Quantum of Solace, filmatiseringen af det danske spil Hitman fra 2007, og Tom Cruise filmen Oblivion, tog søndag til instagram for fortælle sine følgere, at hun er også er blevet testet positiv for COVID-19.

Rachel Matthews
Den amerikanske skuespillerinde Rachel Matthews, der i 2017 medvirkede i den populære gyserkomedie Happy Death Day og siden har medvirket i efterfølgeren Happy Death Day 2U, den glimrende Frozen 2 og DC-serien Batwoman, postede tirsdag på sin instagram story, at hun også er blevet testet positiv, og skrev samtidig om udviklingen af hendes symptomer, og opfordrede sine følgere til at passe på hinanden.

På filmsiden vil vi, da også minde vores læsere om: Hold afstand, vask hænder, undgå fysisk kontakt, bliv hjemme, og se en helt masse film og serier.