Hovedpersonen i den kommende David Bowie filmen ‘Stardust’, er fundet

Med ’Stardust’ er den første biopic om David Bowie undervejs. Filmen kommer til at fortælle historien om de første karrriereår og rejsen til USA i starten af 70’erne, som var med til at bringe alteregoet Ziggy Stardust til live.

Det bliver den britiske skuespiller og musiker Johnny Flynn, der indtager rollen som musikerikonet med de mange facetter, og som skal undergå den mesterforvandling, det kommer til at kræve at portrættere den excentriske mesterperformer.

Flynn har tidligere forvandlet sig til en ung Albert Einstein i serien ’Genius’, men er formentlig bedst kendt som Dylan, der må overkomme diverse kærlighedskvaler i den glimrende Netflix-serie ’Lovesick’ og fra thrilleren ‘Beast’. Som musiker har han komponeret soundtracket til BBC-serien ’Detectorists’ og udgiver flere albums med sit band Johnny Flynn & The Sussex Wit.
Jena Malone (’Nocturnal Animals’, ‘The Neon Demon’) og Marc Maron (‘Glow’) er også tilknyttet projektet, og Gabriel Range (’I Am Slave’) skal instruere på baggrund af et manuskript af Christopher Bell.

Men vejen til den endelige film er ikke helt uden problemer. Familien, som ejer rettighederne till David Bowie´s musik, fil ikke give love og dermed ret til at benytte musikken. 

Vi gæler os her på Filmsiden til at høre mere om dette projekt. 

Filmen er planlagt til at begynde produktion i juni 2019 og premiere i 2020.
(Kilde: Soundvenue.dk)

[TheChamp-FB-Comments]