Lille spejl på væggen der, hvem er skønnest i landet her ?

Skrevet af Martin 

Ifølge Disney er svaret colombiansk-amerikanske Rachel Zegler, musicalstjernen i Steven Spielbergs kommende ‘West Side Story’.

‘Snehvide’ er således det næste store live action-projekt hos Disney, der som bekendt førhen har haft svimlende succes med genfortolkningerne af ‘Skønheden og Udyret’ og ‘Løvernes konge’.

En drøm bliver til virkelighed

Rachel Zegler bekrafter det selv på instagram. 

Den amerikanske skuespiller debuterer på det store lærred i Steven Spielbergs musical-remake West Side Story senere i år. Mens hun også er udset til en rolle i Shazam! 2: Fury of the Gods.

Men nu skal den unge sanger altså også indtage den ikoniske rolle som Disney-prinsessen Snehvide, der bliver forgiftet af sin onde og misundelige stedmor. 

Hvem der skal spille netop stedmoderen og de syve dværge, som hjælper Snehvide undervejs, er endnu ikke offentliggjort. Derimod ved vi, at det bliver instruktør Marc Webb (The Amazing Spider-Man), der står bag kameraet i den nye filmatisering af Grimm-eventyret.

Efter offentliggørelsen delte Rachel Zegler et tweet med ordene: “Jeg har manifesteret hele mit liv, tror jeg, tror jeg”.

‘Snehvide og de syv dværge’ forventes at starte optagelser til næste år med en mulig biografpremiere i 2022 eller 2023.