Imponerende trailer til dansk Star Wars-fanfilm med Lars Mikkelsen

 – Skrevet af Martin Riis Larsen

I anledningen af den internationale Star Wars Day, har Shahbaz Sarwar udgivet en to minutter lang trailer for et ambitiøst dansk Star Wars film – Shrouded Destiny: A Star Wars Long Tale. 

Shahbaz Sarwar´s plan er at lave den første Star Wars på dansk jord og fremlægge den for Disney. Nu har Shahbaz Sarwar lave en imponerende trailer til den kommen film, som efter planen kommer senere på året, og Shahbaz har fået Lars Mikkelsen med i filmen som Jedi Master Okana Vidai.

Filmen Shrouded Destiny: A Star Wars Long Tale, som er et fan-projekt og har intet  men Disney eller de officielle Star Wars-film at gøre, har alligevel over 300 frivillige arbejdet på den kommende danske Star Wars-film de sidste tre år. Shahbaz selv spiller dusørjægeren Tulek, som rejser rundt i galaksen cirka 500 år før hændelserne i Skywalker-sagaen.

Shahbaz Sarwar er både forfatter og instruktør på filmen. Derudover medvirker bl.a.  Lars Mikkelsen, Camilla Lau, Oliver Wilson og Lauren Okadigbo

Man kan følge “Star Wars”-fanfilmens tilblivelse på dens officielle Facebook-side her:

Om Shahbaz Sarwar

Shahbaz Sarwar har gennem sin 16 år lange bane som autodidakt skuespiller fundet sin vej i optrædender i Livvagterne, Herrens Veje, Bedrag og Når Støvet Har Lagt Sig og vundet en amerikansk skuespilspris i 2017 i en monologkonkurrence.