James Gunns ‘The Suicide Squad’ bliver en komplet reboot

– Skrevet af Morten Kibsgaard

DCEU-producenten Peter Safran fortæller, at James Gunns –  The Suicide Squad bliver en komplet reboot.

Dette kommer dog ikke helt bag på os, da James’ ligger op til at introducere nye figurer, som ikke var med i David Ayers originale Suicide Squad. Det betyder blandt andet, at Will Smith ikke længere skal spille Deadshot. Men rygterne forlyder, at Idris Elba måske kommer til at overtage den rolle.

James’ udgave rygtes også til at blive en meget mere mørk og dystre version af selvmords-teamet fra tegneserierne.

I et nyt interview til JoBlo med DCEU-producenten Peter Safran udtalte han således:

(Original udtalelse)

“First of all, we don’t call it Suicide Squad 2 ’cause it’s a total reboot, so it’s ‘The Suicide Squad’ and I think people should be extremely excited about it. It’s everything you would hope from a James Gunn script and I think that says a lot and that promises a lot and I know that we will deliver a lot.”

(Dansk oversættelse)

“Først og fremmest, så kalder vi den ikke for ‘Suicide Squad 2’, da det er en total reboot, så den bliver kaldt for ‘The Suicide Squad’, og jeg synes at folk burde være yderst begejstret for det. Det er alt hvad man kunne håbe på fra et James Gunn manuskript, og jeg det føler det siger meget og lover meget, og jeg ved at resultatet bliver rigtig godt.”

Det er blevet ellers rapporteret, at Margot Robbie vil være involveret i ‘The Suicide Squad’, men da vi nu da vi ved at filmen er en reboot, vil det ikke rigtig give mening, at få hende tilbage som Harley Quinn. Det ville dog ikke være overraskende, at se Robbie fortsætte med Birds of Prey og de veje den franchise ellers kan tage. Men indtil videre forventes det, at Margot stadig er involveret i James’ udgave af teamet.

James Gunn rider allerede højt på meddelelsen om at han hoppede ombord på ‘The Suicide Squad’ som både manusforfatter og instruktør. Men nu er det også annonceret, at Disney har besluttet at genansætte James som instruktør på Guardians of the Galaxy 3, hvilket er en stor nyhed for MCU-fans, som også reagerede helt euforiske da de fik nyheden. James havde ikke postet på sociale medier, siden undskyldning for sine tidligere tweets i juli sidste år, men nu har han brudt sin tavshed ved at takke sine fans og tilhængere for at have sin ryg i den svære tid.

(Dansk oversættelse)

“Jeg er enormt taknemlig for alle de mennesker der ude, som har støttet mig over de seneste måneder. Jeg lærer noget nyt hele tiden, og jeg vil fortsat arbejde på, at blive det bedste menneske jeg kan blive. Jeg værdsætter virkelig Disneys beslutning, og jeg glæder mig til fortsat, at kunne arbejde med film der undersøger båndene i den kærlighed der binder os sammen. Jeg har været og vil fortsat være yderst ydmyg over for jeres kærlighed og støtte. Fra hele mit hjerte, tak. Elsker jer alle.”

James Gunn slutter sig til Joss Whedon som direktør, der har taget både DCEU og MCU projekter. Det kommer til at være meget interessant at se, hvad James bringer til bordet i ‘The Suicide Squad’ og mange DC fans er allerede begejstrede.

Selvom David Ayers udgave solgte en masse billetter, blev hans film sablet ned af fans og kritikere. James har nu chancen for, at lave en ny version af teamet, der kan være mere end blot endnu en film.

Du kan læse resten af interviewet med DCEU-producenten Peter Safran på JoBlo.

[TheChamp-FB-Comments]