Kommende film

Bad Times at the El Royale

Premiere 18. oktober

 

Filmen 'Bad Times at the El Royale' er en thriller, hvor syv fremmede mennesker får deres skæbner flettet sammen på hotellet El Royale i 1960'erne.

 

Instruktøren har tidligere arbejdet sammen med hovedrolleindehaveren Chris Hemsworth i gyserfilmen The Cabin in the Woods, som er mest kendt for sin rolle som tordenguden i Marvels superhelteunivers.

Halloween

Premiere 18. oktober

 

Gyseren 'Halloween' er den 11. film i serien om den afstumpede seriemorder Michael Myers, der startede med John Carpenters klassiske slasher-gyser Halloween i 1978.

 

Handlingen udspiller sig 40 år efter den første og vælger derfor at se bort fra franchisens andre film. Her slipper psykopaten Michael Myers fra fra den anstalt, hvor han været fængslet - men hans gamle offer, Laurie Strode, er klar til at tage kampen op.

 

'Halloween' er skrevet af komedie-duoen David Gordon Green og Danny McBride, der tidligere har lavet Pineapple Express og Your Highness. Det er dog lovet, at den nye gyser bliver alt andet end sjov.

Kusama: Infinity

Premiere 18. oktober

 

Filmen 'Kusama: Infinity' handler om den japanske kunstner og forfatter Yayoi Kusama, der blev populær i Danmark (2015-2016) med sin populære udstilling på Louisiana om et uendeligheds-univers fyldt med mønstre.

 

Vi kommer tæt på kunstnerens ekstraordinære historie helt tilbage fra opvæksten, hvor moderen konfiskerede hendes pensler og papir til 1960'ernes New York, da hun måtte affinde sig med at leve i skyggen af de mandlige kunstnere.

 

Men vi oplever også Kusama hjemme i Japan, hvor hun har etableret studio ved siden af det sindssygehospital, som hun sover på om natten.

 

Gina Jaqueline - Midt i en drøm

Premiere 24. oktober

 

Filmen 'Gina Jaqueline - Midt i en drøm' handler om Gina Jaqueline, som blev et kendt navn i Danmark, da hun medvirkede i DR3-dokumentarserien 'Gina Jaqueline: En Sugardaters Fortælling'.

 

Dokumentaren følger den unge kvinde før, under og efter serien bliver vist, og hun bliver kendt i hele landet som sugardater.

 

Instruktøren var også en del af produktionen bag dokumentarserien.

The Wife

Premiere 25. oktober

 

I filmen 'Alt for kærligheden' føler vi Jocelyn, der er en forførende kvindebedårer.

 

En dag foregiver han at være lammet og bundet til en kørerstol i forsøget på at forføre en ung kvinde, men da han pludselig og ganske uventet forelsker sig i kvindens søster, der rent faktisk sidder i kørestol, er gode råd dyre. Snart er han fanget i sit eget spind af løgne.

 

Jocelyn spilles af Franch Dubosc, der også har instrueret filmen.

Colette

Premiere 25. oktober

 

Dramaet 'Colette' handler om den franske forfatter spillet af Keira Knightley.

 

Colette skriver bøger, men presses af sin mand til at udgive dem under hans navn. Da succesen indtræffer, forsøger hun at få sit eget navn på romanerne, hvilket udfordrer de gængse samfundsnormer og kønsmønstre.

 

Romanforfatteren er mest kendt for sin roman 'Gigi', der i 1958 fik en filmatisering, og i 1948 blev hun nomineret til Nobelprisen i litteratur.

First Man

Premiere 25. oktober

 

Filmen 'First Man' handler om Neil Armstrong og hans rummission, der ledte ham til at være den første mand på månen i 1969.

 

Det biografiske drama er baseret på bogen 'First Man: The Life of Neil A. Armstrong' af James R. Hansen og foregår mellem 1961-1969 - i tiden der ledte op til den farligste mission nogensinde i vores historie.

 

Instruktøren har før arbejdet sammen med hovedrolleindehaveren på den roste musical La La Land.

Mads Holger - til farvel

Premiere 25. oktober

 

Dokumentarfilmen 'Mads Holger - til farvel' er et personligt portræt af entreprenør, debattør og provokatør Mads Holger instrueret af hans lillesøster.

 

Mads Holger tog eget liv i 2016 i en alder af 38 år, men nåede at sætte præg på både København og den offentlige debat i Danmark.

 

Gennem et afskedsbrev og samtaler med venner og familie går lillesøsteren Pippi Olivia Norgaard Skov på jagt efter svar på, hvem Mads Holger egentlig var, og hvorfor han tog sit eget liv.

 

Bohemian Rhapsody

Premiere 1. november

 

Filmen 'Bohemian Rhapsody' er en biografi om forsangeren for rockbandet Queen, Freddie Mercury.

 

Dramaet fokusere på tiden op til Mercurys optræden ved Live Aid-koncerten i 1985.

 

Rami Malek, der spiller Mercury, slog for alvor igennem i tech-serien 'Mr. Robot', men har før medvirket i film som Short Term 12 og Papillon.

Nøddeknækkeren og de fire kongeriger

Premiere 1. novemver

 

Filmen 'Nøddeknækkeren og de fire kongeriger' er Lasse Hallströms filmatisering af Tjajkovskijs ballet og E.T.A. Hoffmanns roman 'Nødeknækkeren og Musekongen'.

 

Disney-filmatiseringen følger pigen Clara, der søger efter nøglen til en uvurderlig skat og ender i en eventyrlig verden opdelt i fire riger.

 

Clara møder soldaten Philip, en gruppe mus og regenterne fra tre af rigerne, og sammen drager de til det fjerde rige, hvor nøglen måske befinder sig.

 

Med den nye version af 'Nøddeknækkeren' fortsætter Disney rækken af live action-eventyr, som har været en stor trend de seneste år, med bl.a. Skønheden og Udyret og Junglebogen.

Om filmsiden.dk

filmsiden.dk drives på hobbyplan og er selvfinansieret - der er derfor ingen indtægter fra reklamer. filmsiden.dk er uafhængig af filmselskaberne og distributionsselskaberne.

 

Har du lyst at være med på holdet, så kontakt mig gerne

filmsiden.dk | filmtrailer.dk

Email: info@filmsiden.dk

Telefon: (+45) 22 25 10 00

filmsiden på sociale medier

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn

© filmsiden.dk | filmtrailer.dk