Kommende film

Aquaman

Premiere 13. december

 

Action-eventyret 'Aquaman' er baseret på DC Comics' tegneserie af samme navn, som for første gang så dagens lys i 1941.

 

Superheltefilmen fortæller oprindelseshistorien om halvguden Arthur Curry, som må tage til undervandsriget Atlantis, hvor hans halvbror Orm truer med at gå i krig med den menneskelige race, der ødelægger og forurener oceanerne.

 

Aquaman drager på sit livs rejse med prinsessen Mera, og han bliver tunget til at se sin skæbne i øjnene og finde ud af, hvad han virkelig er født til at være.

Bird Box

Premiere 13. december

 

Science fiction-filmen 'Bird Box' handler om en mor og hendes to børn, som må flygte langs en flod for at prøve at finde sikkerhed efter en global katastrofe.

 

Rejsen vanskeliggøres da familien må flygte med bind for øjnene for at undgå ukendte rædsler. Kun én ting er sikker: hvis du ser ondskaben, så tager den dit liv.

 

Filmen instrueres af danske Susanne Bier og har den Oscar-vindende skuespillerinde Sandra Bullock i hovedrollen.

Christian IV - Den sidste rejse

Premiere 13. december

 

Dramaet 'Christian IV - Den sidste rejse' foregår i 1648, hvor Kong Christian IV er alvorligt syg, og med døden i hælene tager han mod København for at dø på Rosenborg Slot.

 

Undervejs sender han bud efter sin ekskone Kirsten Munk, som han har holdt indespærret siden deres voldsomme skilsmisse.

 

Kirsten skal underskrive en række anklagepunkter, så Christian kan få oprejsning og sikre sit eftermæle. Men gensynet sætter ild til en fortid med utroskab og jalousi.

 

Cold War

Premiere 13. december

 

Filmen 'Cold War' foregår i efterkrigstidens Østeuropa, hvor passioneret kærlighed opstår mellem den iltre Zula og den stoiske Wictor.

 

Zula kommer fra fattige kår, med lig i bagagen og ambitioner om at overleve for enhver pris.

 

Da hun udvælges til at sprede budskabet om de kommunistiske værdier i en statsstøttet musik-trup, er målet om et bedre liv endeligt inden for rækkevidde. Men i truppen mødet Zula den ligeledes kreative, men langt mere idealistiske Wictor, og nye følelser blusser frem i den smukke temperamentfulde kvinde.

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Premiere 13. december

 

Animationsfilmen 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' er en ny fortælling om Marvel-superhelten Spider-Man - men ikke i traditionel forstand.

 

Filmen fokuserer på den unge afro-amerikaner Miles Morales, der prøver at finde sin vej igennem tilværelsen i Brooklyn, da han bliver bidt af en radioaktiv edderkop, som giver ham superkræfter.

 

Det nye, store ansvar hviler tungt på den unge Spider-Mans skuldre. Da en superskurk står til at ville udslette den virkelighed, vi kender, får Miles hjælp af en aldrende Peter Park og alternative versioner af superrhelten fra nye dimension.

The Rider

Premiere 13. december

 

Filmen 'The Rider' handler om den unge cowboy Brady, der spiller en semi-autobiografisk karakter som rodeorytter ved siden af sin rigtige far og sin retarderede lillesøster.

 

Efter en næsten fatal ulykke må Brady opgive rodeosporten, og han kæmper med at passe et job i et supermarked og forlige sig med sine forliste drømme. I ulmende varme farver bliver den hendøende westernverden skildret og tegner med usentimental empati et bevægende og næsten poetisk portræt af Brady.

 

Åga

Premiere 20. december

 

Filmen 'Ága' handler om ægteparret Nanook og Sedna, som lever et råt og stilfærdigt liv i pagt med naturen langt ude på tundraen i den russiske provins Sakha.

 

En jævnlig besøgende er deres eneste forbindelse til den omkringliggende verden og til deres enebarn Ága. Datteren er flyttet ind til den moderne civilisation, hvilket skaber gnidninger i den lille familie.

 

Sedna vil gerne forsones med deres datter, men Nanook nægter at give sig. Pludselig vender en tragedie op og ned på deres liv, og Nanook må drage afsted for at finde Ága.

Burning

Premiere 20. december

 

Med filmen 'Burning' er den koreanske auteur tilbage i instruktørstolen for første gang i otte år, hvoraf hans tidligere værker bl.a. gælder 'Oasis’ og ’Secret Sunshine’.

 

Den unge mand Jong-soo møder en gammel bekendt, Hae-mi, tilfældigt på gaden. Kvinden spørger om Jong-soo vil passe sin kat, da hun skal rejse til Afrika.

 

Senere, da Hae-mi kommer tilbage, har hun selskab af den mystiske Ben, som Jong-soo erfarer, har et hemmeligt hobby..

Creed 2

Premiere 20. december

 

Filmen 'Creed 2' er en opfølger til den syvende film, Creed, i Rocky-serien med Michael B. Jordan som den unge bokser Adonis Creed, der bliver trænet af den legendariske Rocky Balboa.

 

I det nye kapitel skal Adonis møde Viktor Drago, søn af Ivan Drago, der slog Creeds far, Apollo, ihjel i ringen. Rocky Balboa er selvfølgelig med på sidelinjen, når fortidens traumer skal håndteres i ringen, og selveste Dolph Lundgren vender også tilbage.

 

Action-dramaet er i princippet den ottende film i Rocky-serien, der startede i 1976 med Oscar-vinderen Rocky.

Honning Margrethe og eventyrhaven

Premiere 20. december

 

Animationsfilmen 'Honning Margrethe og eventyrhaven' handler om den rejsende Apollo, som en dag ankommer til landsbyen med De sjove, små dyr.

 

Apollo ønsker med sit store hjerte ikke at forstyrre kongedømmets almindelig liv på tærsklen til jubilæet af Dronning Margrethe, men formår at gøre netop det, da han falder i dronningens kusines fælde.

 

Nu må Apollo og hans nye venner arbejde sammen for at redde dronningen og kongeriget.

Om filmsiden.dk

filmsiden.dk drives på hobbyplan og er selvfinansieret - der er derfor ingen indtægter fra reklamer. filmsiden.dk er uafhængig af filmselskaberne og distributionsselskaberne.

 

Har du lyst at være med på holdet, så kontakt mig gerne

filmsiden.dk | filmtrailer.dk

Email: info@filmsiden.dk

Telefon: (+45) 22 25 10 00

filmsiden på sociale medier

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn

© filmsiden.dk | filmtrailer.dk