Kommende film

Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelse

Premiere 15. november

 

'Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser' er baseret på J.K. Rowlings bog Fantastiske skabninger... og hvor de findes og er efterfølgeren til filmen af samme navn.

 

I den første film blev den mægtige troldmand, Gellert Grindelwald, fanget af den unge magizoolog, Newt Scamander. Men Grindelwald er ikke let at holde fanget, og mørkets fyrste undslipper snart med en plan om at samle et følge af ligesindede.

I krig & kærlighed

Premiere 15. november

 

Filmen 'I krig & kærlighed' er den første danske film, der foregår under Første Verdenskrig.

 

Dramaet handler om den unge Esben, der efter tre år i felten deserterer for at slippe fra de brutale kampe og blive genforenet med sin kone Kirstine og deres lille søn Karl.

 

Men da Esben endelig vender tilbage, er alt forandret. En charmerende tysk officer ved navn Gerhard er nemlig opsat på at overtage hans rolle i hjemmet, og Esben må nu sætte alt ind for at redde sin familie.

Suspiria

Premiere 15. november

 

Gyser-mysteriet 'Suspiria' er en stilfuld genfortolkning af Dario Argentos klassiker fra 1977.

 

I 1970ernes terror-plagede Berlin ankommer den unge Susie Bannion direkte fra en lille amerikansk flække for at satse alt på sin passion. Dansen.

 

Ved et lykketræf har hun fået lov til at aflægge prøve på en prestigefyldt danseskole styret af den berygtede Madame Blanc. Susies naturlige tilgang til dansen får hende hurtigt helt ind i varmen hos dansetruppens ledelse - især hos den mystiske danselærerinde.

 

Brakland

Premiere 22. november

 

I filmen 'Brakland' flytter Simon fra København til Vesterby, hvor han møder Bjarke, der er arving til det lokale højttalerimperium.

 

Simon og Bjarke begynder at udfordre hinanden i grænseoverskridende handlinger, og venskabet vokser, men da svindel tvinger højttalerfabrikken til konkurs, går byen i opløsning, og Bjarkes familie får skylden.

 

Vreden vækker bæstet i Bjarke, og Simon må nu vælge, om han skal forsøge at redde sin ven eller trække sig fra den kurs, Bjarke har sat – mod sin og Vesterbys undergang.

Life Itself

Premiere 22. november

 

Det romantiske drama 'Life Itself' følger forskellige mennesker, hen over flere generationer, hvis liv krydser hinanden fra gaderne i New York til det spanske landskab.

 

Filmen har Oscar Isaac i hovedrollen, som bl.a. har medvirket i Star Wars: The Force Awakens, og instruktøren har modtaget stor succes med sin amerikanske dramaserie 'This is Us'.

Widows

Premiere 22. november

 

Filmen 'Widows' handler om fire kvinder, der ikke har noget til fælles med undtagelse af en gæld efterladt af deres døde ægtefælles kriminelle aktiviteter.

 

Sammen tager de deres skæbne i egne hænder og forsøger at skabe en fremtid på deres egne vilkår.

 

Instruktøren står tidligere bag den Oscar vindende 12 Years a Slave, mens den stjernespækkede rolleliste bl.a. består af Colin Farrell, Liam Neeson, Robert Duvall og Viola Davis.

Paw Patrol

Premiere 24. november

 

Paw Patrol er tilbage på det store lærred med en helt ny film.

 

Da deres seneste komplot går skævt, kommer borgmester Humdinger og hans nevø Harald uheldigvis til at lede en meteor mod Adventure Bay. Meteorens gyldne energi giver Paw Patrol superkræfter, og de heroiske mighty pubs må gi' den fuld gas for at redde dagen.

 

Serien opstod første gang i 2013 og har siden gået sin sejrsgang verden over, ikke mindst her i Danmark på DR. Plottet følger hundene Marshall, Chase, Rubble, Rocky, Everest, Zuma og Skye samt deres leder, den tiårige dreng, Ryder.

Grinchen

Premiere 29. november

 

Animationsfilmen 'Grinchen' er baseret på Dr. Seuss' populære historie om den grønne julehader, der igen er klar til at sprede dårlig julestemning.

 

Filmen udkommer 18 år efter Grinchen - Julen er stjålet, med Jim Carrey i hovedrollen. Denne gang har Beneditch Cumberbatch overtager titelrollen som den sure skabning.

 

Peddersen og Findus: Findus flytter hjemmefra

Premiere 29. november

 

Filmen 'Peddersen og Findus: Findus flytter hjemmefra' er baseret på børnebogen af Sven Nordqvist om opfinderen Peddersen og hans lille kat Findus.

 

Familiefilmen blander animation med rigtige skuespillere, som bl.a. i Garfield, og i samme serie findes også Peddersen og Findus: Den bedste jul nogensinde.

Reconstructing Utøya

Premiere 29. novemver

 

Dokumentarfilmen 'Reconstructing Utøya' følger Rakel, Mohammed, Jenny og Torje, der overlevede det brutale terrorangreb på den norske ø Utøya.

 

De mødes i et tomt filmstudie i Nordnorge, hvor de over to uger – i selskab med 12 andre unge – skal rejse tilbage til den 22. juli 2011.

 

Sammen genskaber de minderne fra dagen, både for at komme videre - for at dele med os - og for at ingen nogensinde skal glemme.

 

Tidligere på året kom dramaet Utøya 22. juli, der følger den unge kvinde Kaja, som befinder sig i den socialdemokratiske sommerlejr, når det grusomme angreb starter.

Om filmsiden.dk

filmsiden.dk drives på hobbyplan og er selvfinansieret - der er derfor ingen indtægter fra reklamer. filmsiden.dk er uafhængig af filmselskaberne og distributionsselskaberne.

 

Har du lyst at være med på holdet, så kontakt mig gerne

filmsiden.dk | filmtrailer.dk

Email: info@filmsiden.dk

Telefon: (+45) 22 25 10 00

filmsiden på sociale medier

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn

© filmsiden.dk | filmtrailer.dk