15 år efter - er der en ny White Chicks film på vej?

– Skrevet af Morten Kibsgaard

Den første White Chicks (2004) film, blev aldrig rigtig den helt store blockbuster, men til gengæld har den fået samlet en kæmpe fanskare over årene. Der er dog en karakter, som altid vil være nummer et for mange fans, og det er selvfølgelig Terry Crews. Lige siden denne film udkom, har hans karriere aldrig stået stille. Og det er faktisk også ham, som starter rygtet, her 15 år efter den første udkom, som går på, at der måske er en efterfølger på vej.

Fans har i mange år efterspurgt en toer, men der er aldrig rigtig sket noget. Men i et interview med PeopleTV, fortæller den nu 50 årige Terry, at han vil elske at være med i en efterfølger.

“Jeg snakkede med Shawn Wayans for 2 uger siden, og han sagde »Man! Vi prøver virkelig at få det skubbet den igang.«, hvortil jeg svarede »Jeg skal nok være der!«. Hvis der er en White Chicks 2, vil jeg holde mig form så jeg kan være med i White Chicks 2 og efter White Chicks 2 vil jeg så tage 34 kilo på.” – Udtalelse fra Terry Crews, oversat til dansk.

Vi vil glæde os rigtig meget til at se en efterfølgere til White Chicks, men med disse halv-svage rygter, kommer vi nok tidligst til at se den i 2021. Men vi kan da altid krydse fingre for, at det går lidt hurtigere.

[TheChamp-FB-Comments]