30 års Krumme-jubilæum fejres: Hele Danmarks familie er tilbage i ny film !

30 års Krumme-jubilæum fejres: Hele Danmarks familie er tilbage i ny film

30 års Krumme-jubilæum fejres: Hele Danmarks familie er tilbage i ny film: Krummerne – Det er svært at være 11 år”

På 30-års jubilæet for fænomenet Krummerne, kan Regner Grasten Film og Nordisk Film Distribution endelig løfte sløret for den nye Krummerne-films trailer og et stjernespækket cast bestående af Noah Storm Otto i titelrollen som Krumme, Esben Dalgaard som Krummefar, Iben Dorner som Krummemor, Susanne Heinrich som Fru Olsen, Jacob Haugaard som vicevært Svendsen og Ditte Hansen & Dejan Čukić som forbryderne.

Det bliver et glædeligt gensyn med hele Danmarks Krumme, når Regner Grasten Film og Nordisk Film Distributions KRUMMERNE – DET ER SVÆRT AT VÆRE 11 ÅR får premiere i de danske biografer den 16. december. Den første Krumme-film, der i 1991 trak 853.383 danskere i biograferne og efterfølgende er blevet en klassiker på TV og streaming, vender nu tilbage i et reboot med et helt nyt stjernecast, men også med en helt ny fortælling om den velkendte Familien Krumborg, som i dag afsløres i filmens trailer.

Filmens producent Regner Grasten har ledt efter opskriften til at kunne genskabe nostalgien fra den første Krummerne-film. Han udtaler:

  • Ser man Krummerne i dag, så handler den lige så meget om voksenproblemer, som om børneproblemer, og det er hele hemmeligheden. Her er en familie, alle gerne vil være medlem af. De er loyale og håndterer problemerne, og dem er der mange af, med et befriende humør. Den stemning er det nu lykkes at skabe med den nye Krummerne-film, og jeg glæder mig meget til at dele den med publikum!

Handlingen

KRUMMERNE – DET ER SVÆRT AT VÆRE 11 ÅR rammer ned i familien 2021. ”Skærmen” fylder meget i hverdagen hos familien Krumborg. Mor synes, familien skal komme hinanden ved, så Krumme foreslår skærmfri uge, for på den måde slipper Krumme for at blive drillet henne i skolen for sin gamle skodmobil. Stine bliver rasende, mor synes, det er fornuftigt, far gør som mor siger, og Grunk har bare tænkt sig at snyde. Men hvad skal man så lave? Krumme finder nogle gamle Kim-bøger på loftet, som han sluger råt, og han bliver inspireret til at starte sit eget detektivbureau med sin ven Tom. Da forbryderne, Tina og Jeff, stjæler Anastasia-diamanten fra Nationalmuseet, ser Krumme sin chance: At fange forbryderne for at vinde Yrsas hjerte. Men det går ikke så let som i Kim-bøgerne, for det er nemlig svært at være 11 år, når man også vil vinde Yrsas kærlighed.  

Holdbillede 1. Fra venstre: Marco Almind, Jacob Haugaard, Susanne Heinrich, Ditte Hansen, Dejan Čukić, Iben Dorner, Herman Hakesberg, Esben Dalgaard, Noah Storm Otto, Maya Gonzalez, Asta R. Matthiasen, Jesper Ole Feit Andersen & Julius Stage Melchiorsen. Kreditering Henrik Petit

“Krummerne – Det er svært at være 11 år” får premiere i landets biografer den 17. marts.

Se traileren nedenunder…