Matrix 4 - her er det nye hold

 – Skrevet af Martin Riis Larsen

Sidste måned blev det bekræftet, at ‘The Matrix 4’ er på vej, og nu er holdet til den store sci-fi for alvor ved at blive sat.

Keanu Reeves vender tilbage i rollen som Neo, efter at han de sidste par år har oplevet en ny bølge af succes med selvironiske roller i ’Always Be My Maybe’ og ’Toy Story 4’, en snarlig medvirken i det længede ventede computerspil ’Cyberpunk 2077’ og actionfilmene om John Wick (hvis instruktør i øvrigt var Reeves’ stuntdouble og kampsportskoreograf på de første ’Matrix’-film).

Carrie-Anne Moss er også allerede blevet bekræftet til at vende tilbage i deres velkendte roller som Neo og Trinity, ligesom at Jada Pinkett Smith også rygtes til at dukke op som Niobe for tredje gang.

Men flere nye ansigter er også klar til at træde ind på den store sci-fi arena, således er både Yahya Abdul-Mateen II kendt fra bl.a. Aquaman, og How I Met Your Mother-stjernen Neil Patrick Harris begge ombord. 

Læs også: Warner Bros gør Matrix 4 til en realitet

Men til den nye altoverskyggende hovedrolle, som en kvindelige Neo-karakter, ser Jessica Henwick ud til at være den udvalgte.

Læs også: Et alternativt filmunivers

Instruktør: Lana Wachowski

Medvirkende: Keanu ReevesYahya Abdul-Mateen IICarrie-Anne Moss, Neil Patrick Harris, Jada Pinkett Smith, Jessica Henwick

Optagelserne til “The Matrix 4” begynder i starten af 2020.