Mel Gibson og Danny Glover i ny Dødbringende våben-film

 – Skrevet af Martin Riis Larsen

Mere end 20 år efter den fjerde (og hvad der så ud til at være den sidste) ’Dødbringende våben’-film er Mel Gibson (64 år) og Danny Glover (73) åbenbart ikke »too old for this shit« alligevel.

Gamle franchises kan ikke vide sig sikre i disse dage – alle får efterhånden en sequel efter mange års stilhed eller måske en remake. Den seneste franchise til at få et nyt kapitel 22 (!) år efter den seneste film er Dødbringende Våben.

Tidligere kunne vi skriver her på siden, at endnu en 80er klassiker, Frækkere end politiet tillader også vender tilbage. 

Frækkere end politiet tillader 4” bliver en realitet på Netflix

Det er nu blevet bekræftet i et afsnit af Producers Roundtable, at den amerikanske producer Dan Lin er i gang med et femte kapitel i sagaen. Og ja, Dødbringende Våben 5 får både Mel Gibson og Danny Glover tilbage! Richard Donner, den snart 90-årige instruktør, som tidligere har instrueret de fire første film, vender stærkt tilbage.

Læs også Filmsidens Top 10 – Buddy-cop film

Sådan lyder det fra Lin:

“Vi prøver at lave et sidste kapitel. Historien betyder meget for Donner. Mel og Danny er begge klar, så nu skal vi bare have manuskript på plads.”

Kilde: mmm.dk