Mørke hemmeligheder i Viaplays nye Islandske serie ’Sisterhood’

Kilde: Nentgroup

I ’Sisterhood’ følger vi politidetektiven Vera (Halldóra Geirharðsdóttir), som sammen med kollegaen Einar, der lige er blevet forfremmet, har høje ambitioner og ønsker om at finde ud af, hvad der virkelig skete med den unge pige, der forsvandt for 25 år siden på Island.

Efterforskningen peger på en lille gruppe omsorgsfulde karrierekvinder; præsten Elisabet (Lilja Nótt Þórarinsdóttir), kokken Anna Sigga (Jóhanna Friðrika Sæmundsdóttir) og sygeplejersken Karlotta (Ilmur Kristjánsdóttir). De er nu i trediverne og har levet deres liv i skyggen af ​​fortiden og den frygtelige forbrydelse, de begik som teenagere. I takt med at Vera og Einar nærmer sig sandheden, øges de tre kvinders frygt for, hvad der vil komme til overfladen og ødelægge deres verden, og det liv de har bygget op.

”Sisterhood er en usædvanlig serie, fordi den ikke fokuserer på, hvem der begik forbrydelsen, men i stedet fokuserer på sisterhood og på gerningsmændenes egne historier. Det er meget glædeligt at kunne præsentere denne unikke Viaplay-investering, der takket være godt indhold og fantastiske rollepræstationer holder en høj international standard”, siger Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer hos NENT Group.

’Sisterhood’ er en Viaplay Original, der består af seks afsnit. ’Sisterhood’ bliver tilgængelig i 2022 på Viaplay på alle markeder.