"Bridgerton" vender tilbage med anden sæson

Hvis du ikke kunne få nok af Daphne, Simon, Lady Whistledown og alle de andre i "Bridgerton", så kan du godt glæde dig.

Streaming-giganten Netflix har netop bekræftet, at seriehittet vender tilbage med sæson nummer to.
Lady Wistledown, Londons mest hemmelighedsfulde karakter og personlige Gossip Girl, fik æren af at afsløre den nye sæson med et brev i bedste Bridgerton-stil.

Brevet afslører, at anden sæson kommer til at skifte fokus til Lord Anthony Bridgerton, som kommer til at dominere den forekommende sociale sæson. Den populære første sæson handlede om den ældste Bridgerton-søster, Daphny, og hendes passionerede forhold til The Duke of Hastings.

Netflix-serien er baseret på Julia Quinns romaner ved samme navn, hvor hver enkelt bog følger en ny person. Serier som The Wire og SKAM har på samme måde benyttet denne fortællestil, hvor hver sæson fokuserer på en ny hovedkarakter.

63 millioner Netflix-brugere forventes at have set kærlighed og kostumer kulminere i Bridgerton i løbet af seriens første 28 dage på streamingtjenesten.

Hvis tallene holder, betyder det, at serien bliver en af Netflix’ mest succesfulde lanceringer for en original serie nogensinde. På toppen af listen ligger stadig The Witcher med 76 millioner seere dens første måned, mens ‘Bridgerton’ forventes at opnå omkring samme succes som Tiger King og The Queen’s Gambit.

‘Bridgerton’ fungerer som et frisk pust i periode-genren, hvor den historiske korrekthed er lagt til side, og hvor mode og sex spiller en stor rolle.

I en pressemeddelelse afslører Netflix, at produktionen genoptages i foråret 2021.