Nicolas Cage i rollen som Tiger King Joe Exotic

 – Skrevet af Martin Riis Larsen

Tiger King hittede stort, da serien i marts blev lanceret på Netflix. Faktisk blev fortællingen om Joe Exotic og de store kattedyr så stort et hit, at serien ifølge Variety nåede 34,3 millioner seere på de første 10 dage! Derfor er det heller ikke underligt, at der nu kommer en ny serie om Joe Exotic.

Selvom Joe gerne så, at det blev Brad Pitt, der skulle spille ham i en film eller serie, så blev det altså ikke tilfældet. I stedet får vi fornøjelsen af at se Nicolas Cage i en lidt anderledes rolle. Nicolas har tidligere vundet en Academy Award for bedste skuespiller i filmen Leaving Las Vegas fra 1995.

Serien, som bliver lavet af otte afsnit, er baseret på en artikel fra magasinet Texas Monthly. Serien vil skildre Joe Exotic, og hvordan han mister sig selv i forsøget på at skabe sin egen karakter. Faktisk er det også en speciel rolle for Nicolas, da det bliver hans første tv-rolle! 

Serien bliver ikke lavet som en dokumentar, ligesom den originale Tiger King, hvor vi stifter bekendtskab med Joe Exotic. Det bliver helt sikker godt, og vi kan se frem til at lære meget mere om Joe, når han bliver portrætteret af Nicolas Cage. 

9 ting, du ikke vidste om Joe Exotic fra Netflix-hittet Tiger King

1. John Finlay og Travis Maldonado var ikke Joes første ægtemænd. Tidligere giftede han sig med en mand ved navn Brian Rhyme, som døde i 2001.

2. Joe har desuden en ekskone og en søn. “Meget få folk ved, at Joe var gift med en kvinde år forinden,” fortæller producer Rick Kirkham i et interview.

3. Joe Exotic har medvirket i en anden dokumentarserie ved navn America’s Most Dangerous Pets (2011). Det var vist ikke nok shine for tigerkongen, så han priser sig helt sikkert lykkelig for Tiger King.

4. Han arbejdede som politibetjent i Eastvale, Texas. LIGE efter han blev færdig med high school.

5. Han har tidligere ejet en dyrehandel i Texas sammen med sin bror. Efter broderens død i et tragisk trafikuheld, købte Joe sin farm i Oklahoma. 

6. Da han i 2018 stillede op som guvernør i Oklahoma, fik han 664 stemmer. 

7. Han blev seksuelt misbrugt, da han var barn. 5 år var han, da en ældre dreng gentagne gange voldtog ham. 

8. Joes rigtige navn er Joseph Allen Schreibvogel. Siden da har haft flere forskellige navne i takt med, at han har giftet sig ad flere omgange. Han har eksempelvis heddet Joseph Allen Maldonado og Joseph Allen Maldonado-Passage.

9. “Joe Exotic” er ikke det eneste scenenavn, han har afprøvet. Kan du forestille dig ham som Aarron Alex og Cody Ryan?

Kilder: ScreenrantThethings