Norden og Spanien er de første i Europa, der får adgang til HBO Max

HBO Max starter lanceringen i Europa d. 26 oktober med Danmark, Sverige, Norge, Finland, Spanien og Andorra som de første seks lande.

I 2022 bliver HBO Max tilgængelig i yderligere 14 lande i Europa; Bosnien og Hercegovina, Kroatien, Tjekkiet, Ungarn, Moldova, Montenegro, Nord Makedonien, Polen, Portugal, Rumænien, Serbien, Slovakiet og Slovenien. Yderligere lanceringer er planlagt i Europa næste år.

Til oktober præsenteres HBO Max til en virtuel event, hvor den nye platform, indhold, prissætning med mere præsenteres.

HBO Max kommer til at tilbyde en hel verden af højkvalitetsindhold fra WarnerMedia’s populære brands såsom fra Warner Bros., HBO, DC og Cartoon Network samt prisbelønnede amerikanske og internationale originalproduktioner – Max Originals. Alt sammen samlet på ét sted for første gang i Europa.

”Det er et historisk øjeblik, når HBO Max lander i Europa”, siger Johannes Larcher, Head of HBO Max International.”WarnerMedias film og serier, eksempelvis Harry Potter, Game of Thrones og The Big Bang Theory, er elsket af så mange i hele Europa. HBO Max er skabt for at give alle fans den bedst mulige seeroplevelse af alle disse favoritter såvel som mange andre fantastiske titler”.

”Den unikke og eksklusive kombination af ikonisk indhold fra Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals – herunder også lokalproduktioner – og meget mere, skaber en streamingplatform som alle fans i Europa kommer til at elske”, tilføjer Christina Sulebakk, Generel Manager, HBO Max EMEA.”Vi ser et enormt potentiale for vores nye streamingplatform.”

HBO Max gør det lettere at opdage og finde indhold gennem en individuel tilpasset brugerprofil med anbefalinger baseret på en kombination af skræddersyet indhold og kundeanbefalinger.

HBO Max bliver tilgængelig for både nye og eksisterende kunder af HBO Nordic (både direkte kunder og kunder med abonnement gennem andre partnere).

I maj kunne HBO Max fejre et års fødselsdag i USA, og i juni blev platformen lanceret i 39 markeder på tværs af Latinamerika og Caribien – den første lancering uden for USA.

Om HBO Max
HBO Max® er Warner Medias direct-to-consumer tjeneste, der tilbyder et gigantisk udvalg af indhold for enhver smag fra ikoniske studier som HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies og mange flere. HBO Max blev lanceret i USA i maj 2020 og introducerede en billigere version af platformen med reklamer i juni 2021.

HBO Max har for nylig udrullet deres platform globalt og har lanceret i 39 markeder på tværs af Latinamerika og Caribien. HBO Max kommer til Europa senere på året og næste år og erstatter eksisterende HBO streaming services.

Om WarnerMedia
WarnerMedia er en ledende spiller i underholdningsbranchen, som skaber og distribuerer kvalitetsindhold og populære titler til et globalt publikum via kendte selskaber som HBO, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Networks, Adult Swim, Turner Classic Movies med flere. Organisationen omfatter desuden Xandr, et selskab som skaber avancerede annonceløsninger for brands, udgivere og forbrugere. WarnerMedia er en del af AT&T Inc. (NYSE:T).