November på HBO Nordic

– Kilde: HBO Nordic

MR. ROBOT

Hele sæson 4 bliver tilgængelig 1. november

Fjerde og sidste sæson af den prisvindende dramaserie fortsætter, hvor den foregående sæson slap. Price (Michael Cristofer) forsøger at tale Angela (Portia Doubleday) fra at hævne sig mod Whiterose (BD Wong). Men tingene spidser til, da Angela bliver truet af agenter fra Dark Army, og Whiterose advarer Elliot (Rami Malek) om, at han ikke har lang tid tilbage at leve i. Elliot og Mr. Robot (Christian Slater) forsøger at bekæmpe Dark Army, men det går ikke helt som planlagt.

ROMULUS

Ny serie med premiere 7. november

Den nye, storladne dramaserie handler om grundlæggeren og den første konge af Rom, Romulus. Serien foregår i det ottende århundrede f.Kr. i en primitiv og brutal verden, hvor menneskets skæbne bestemmes af den nådesløse natur og af guderne. Blandt de medvirkende er Andrea Arcangeli (Trust), Marianna Fontana (Indivisible) og Francesco Di Napoli (Piranhas), og serien er instrueret af Matteo Rovere, Michele Alhaique og Enrico Maria Artale.

THE ROCK & ROLL HALL OF FAME 2020 INDUCTIONS

Musikceremoni med premiere 8. november

Ceremonien for dette års Rock & Roll Hall of Fame skulle egentlig være sendt den 2. maj i år, men kommer i stedet nu. I år hædres Depeche Mode, The Doobie Brothers, Whitney Houston, Nine Inch Nails, The Notorious B.I.G og T. Rex. Blandt ceremoniens gæster er Luke Bryan, Sean “Diddy” Combs, Miley Cyrus, Billy Gibbons, Dave Grohl, Don Henley, Jennifer Hudson, Billy Idol, Iggy Pop, Alicia Keys, Adam Levine, Chris Martin, Lin-Manuel Miranda, Brad Paisley, Bruce Springsteen, St. Vincent, Ringo Starr, Gwen Stefani, Charlize Theron, Nancy Wilson og mange flere. 

MOONBASE 8

Ny miniserie med premiere 9. november

I Winslow, Arizona, ved NASA’s Moon Base Simulator træner tre ivrige, men inkompetente astronautaspiranter til deres første månemission. Imens de kæmper med at gennemføre træningen, tvinger en række uventede omstændigheder astronauterne til at sætte spørgsmålstegn ved deres egen mentale tilstand. Er de overhovedet i stand til at gennemføre missionen? Fred Armisen, Tim Heidecker og John C. Reilly spiller de tre astronautaspiranter. 

INDUSTRY

Ny HBO-serie med premiere 10. november

Serien følger en række nyuddannede, der alle kæmper om fastansættelse i en stor investeringsbank i London, hvor virksomhedskulturen bygger på sex, stoffer og store egoer. Blandt de medvirkende finder man blandt andre Myha’la Herrold (The Tattooed Heart), Marisa Abela (Cobra) og David Jonsson (Deep State). Det er Lena Dunham (Girls), der har udviklet og produceret serien, ligesom hun har instrueret det første afsnit. Hovedforfatterne er Mickey Down og Konrad Kay.

VALLEY OF TEARS

Ny serie med premiere 13. november

Denne miniserie er skabt af produceren bag Euphoria, Ron Lesham, og følger en flok unge soldater i kamp i Mellemøsten i 1973 under Yom Kippur-krigen. Foruden Lesham er serien skabt og skrevet af Daniel Amsel, Amit Cohen, Amir Gutfreund, Izhar Harlev, Yael Hedaya, Gal Zaid og Yaron Zilberman. De unge soldater spilles af Lior Ashkenazi, Avraham Aviv Alush og Lee Biran, og samtlige af seriens seks episoder er instrueret af Yaron Zilberman.

MURDER ON MIDDLE BEACH

HBO-dokumentarserie med premiere 16. november

Murder on Middle Beach er en dokumentarserie i fire episoder, instrueret af Madison Hamburg. Hamburg forsøger at finde hoved og hale i en sag, der er dybt personlig for ham – nemlig mordet på moderen, Barbara Hamburg, tilbage i 2010. Barbara Hamburg blev fundet bestialsk myrdet nær sit hjem i Connecticut, og efterforskerne formåede aldrig at skaffe tilstrækkeligt med beviser i sagen, hvilket gjorde, at den blev henlagt.

HIS DARK MATERIALS

Anden sæson får premiere 17. november

I anden sæson af His Dark Materials har Lord Asriel (James McAvoy) åbnet en bro til en ny verden, og Lyra (Dafne Keen), der er fortvivlet over bedste vennens død, følger Asriel ind i det ukendte. I en mystisk, forladt by møder hun drengen Will (Amir Wilson), der også er stukket af fra en turbulent fortid. Lyra og Will finder ud af, at deres skæbner er forbundet, og de begiver sig ud på en fælles mission. De møder dog hurtigt forhindringer på vejen, da en begyndende krig ulmer. I mellemtiden leder Mrs. Coulter (Ruth Wilson) efter Lyra, fast besluttet på at bringe hende hjem, koste hvad det vil. Den anmelderroste fantasyserie er baseret på bestseller-trilogien af Philip Pullman.

CRAZY, NOT INSANE

Ny HBO-dokumentar med premiere 19. november

Crazy, Not Insane er skabt af Oscar-vinderen Alex Gibney (HBOs The Inventor: Out For Blood In Silicon Valley) og følger retspsykiater Dr. Dorothy Otnow Lewis. Lewis har brugt store dele af sit liv på at undersøge voldelige personers psyke, blandt andre seriemorderen Ted Bundy. Hendes arbejde med personlighedsforstyrrelser og teorier om, hvad det er, der skaber en morder, har flere gange genenm tiden gjort hende til et kontroversielt ekspertvidne i retssager. I denne serie får publikum for første gang indsigt i Lewis’ forskning.

VENENO

Alle episoder bliver tilgængelige 20. november

Serien er baseret på Valeria Vargas erindringer, Not A Whore, Not A Saint: The Memories of La Veneno og handler om en af de mest skattede transseksuelle ikoner fra 90’erne, Cristina Ortiz (La Veneno). Serien følger Valeria, en ung journaliststuderende, der opdager, at hun har mere til fælles med La Veneno, end hun troede. De to kvinder blev født i meget forskellige tidsperioder, men deres historier flettes sammen, da Valeria begynder at skrive en bog om La Veneno. Serien er skabt af Javier Calvo og Javier Ambrosi.

TUFF MONEY

Ny rumænsk serie med premiere 22. november

To charmerende tabere begynder, mest som en joke, at spekulere i, hvordan man begår den perfekte forbrydelse. Joken giver dog bagslag, da de ad omveje ender med rent faktisk at skulle begå et røveri. Kan de gennemføre forbrydelsen? Den rumænske HBO-serie er skrevet og instrueret af den prisvindende instruktør, Daniel Sandu (Hackerville). Blandt de medvirkende finder man Valeriu Andriuta, Maruca Baiasu og Cristian Bota.

THE FLIGHT ATTENDANT

Ny HBO Max-serie med premiere 26. november

Stewardessen Cassandra Bowden (Kaley Cuoco) vågner på et hotelværelse i Dubai med tømmermænd fra natten før – og med et lig liggende ved siden af ​​i sengen. Hun er bange for at ringe til politiet, da hun intet kan huske, så hun flygter fra hotellet og lader som ingenting, da hun møder det resterende flypersonale i lufthavnen på returrejsen til New York. Da de lander på amerikansk grund, bliver hun imidlertid modtaget af FBI-agenter, der spørger ind til opholdet i Dubai. På dét tidspunkt er hun stadig ude af stand til at stykke nattens hændelser sammen, og hun begynder at spekulere på, om hun rent faktisk kunne være morderen? Foruden Cuoco medvirker også Merle Dandridge, Nolan Gerard Funk, Michelle Gomez og Michiel Huisman.

30 COINS

Ny spansk HBO-serie med premiere 29. november

Serien handler om Father Vergara (Eduard Fernández) – en præst, der også er eksorcist, bokser og tidligere straffet, og som er blevet forvist til et lille kloster i en fjern landsby i Spanien. Det eneste, han ønsker, er at glemme fortiden og at blive glemt, men hans fjender formår alligevel at opspore ham, og en lang række mærkelige og skræmmende hændelser finder sted. Et umage team bestående af den lokale borgmester, Paco (Miguel Ángel Silvestre) og dyrlægen, Elena (Megan Montaner) forsøger at finde ud af, hvad der er på spil. Samtidig bliver virkeligheden vendt på hovedet på grund af en fortryllet mønt, der viser sig at være omdrejningspunkt for en global konspiration. 30 Coins er instrueret af den anerkendte, spanske instruktør, Álex de la Iglesia.