Nu er sløret løftet for handlingen til den nye Hunger Games prequel

 – Skrevet af Ida Marie Skou

Skurken bliver til helt i ny Hunger Games fortælling.

Et uddrag fra Susanne Collins nye Hunger Games-bog: The Ballad of Songbirds and Snakes (original titel), afslører, at bogens hovedperson vil blive Hunger Games-trilogiens allerværste skurk, nemlig præsident Snow. For kort at opsummere Snows rolle i Hunger Games-serien, (den har trodsalt et par år på bagen), er han den undertrykkende leder af landet Panem, og står i spidsen for de brutale og nådesløse ’Hunger Games’-turneringer.

Nu, 10 år efter slutningen på den succesfulde bog-og filmtrilogi, udgiver Collins altså en ny bog til de dedikerede fans. Det er dertil også blevet bekræftet, at bogen vil blive filmatiseret. Plottet kommer til at tage form 64 år før den første Hunger Games-bog, og kommer altså efter sigende til at have Snow i hovedrollen. Man vil få en indsigt i hans kamp mod toppen, og hvordan han blev til den skrækindjagende præsident. Hele historien om hvordan det hele begyndte med de frygtindgydende Hunger Games vil blive skildret fra Snows synsvinkel, der begynder med at være mentor for en pige fra distrikt 12.

Det vil blive spændende at få en mere dybdegående baggrundshistorie for dødspillende, og interessant at se det fra skurkens synsvinkel.

Bogen udkommer på engelsk til maj, men der er endnu ikke en premieredato for den kommende film.

Kilde: screenrant.com