Jennifer "Baby" Grey spiller med og producerer ny dansefilm

– Kilde: kino.dk

Lionsgate skal producere en ny dansefilm, der kommer til at foregå i 1990erne og bliver produceret af Jennifer Grey, som også spiller med. Det skriver Deadline.

Jennifer Grey er bedst kendt for sin rolle i danse-klassikeren Dirty Dancing, hvor hun spiller teenageren Baby over for den charmerende Patrick Swayze

Deadlines kilder hverken be- eller afkræfter, at der skulle være tale om en fortsættelse til filmen, der i 1987 indspillede 218 mio. dollars på verdensplan. Men med Greys navn tilknyttet en ny dansefilm, er det svært ikke at koble de to ting sammen.

‘Dirty Dancing’ var en af Swayzes mest populære film, og mens han fik en fin, om end for kort karriere, blev Grey aldrig den superstjerne, man kunne have håbet på.

Måske kan Lionsgate-produktionen give hende et nyt forsøg på at slå igennem. Under alle omstændigheder bliver det ikke svært at leve op til den skuffende efterfølger Dirty Dancing: Havana Nights fra 2004, som blot indspillede 28 mio. dollars på verdensplan.

Dirty Dancing blev geninspillet i 2017.

»Nobody puts baby in the corner.«

Den sætning blev gjort legendarisk af Patrick Swaze i 1987, da kultfilmen ‘Dirty Dancing’ fik premiere, og den amerikanske tv-station, ABC forsøgte at at følge op på succesen, ved at lave en genindspilning. 

Selvom rollelisten ikke var den samme, er historien den samme. Året er 1963 og Frances “Baby” Houseman rejser på ferie med sine forældre til et resort nord for New York, hvor hun møder en danselærer, Johnny Castle, som hun forelsker sig hovedkulds, selvom de kommer fra vidt forskellige baggrunde.

I denne udgave bliver ‘Baby’ spillet af  Abigail Breslin og Johnny Castle blev spillet af Colt Prattes

Dansefilmen har endnu ingen premieredato.