Ny spændingsserie af brødrene Avaz

– Skrevet af Martin Riis Larsen

Med brødrenes debutfilm, MENS VI LEVER, blev de tre Avaz-brødre udråbt til dansk films fremtid. Siden er det gået stærkt, og til efteråret er de klar med deres anden spillefilm, KOLLISION, inden de i 2020 premierer med deres første tv-serie, som kan ses på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU.

I hovedrollerne som Adam og Jakob ses de to brødre Andreas og Sebastian Jessen, som for første gang spiller over for hinanden. På rollelisten er desuden etablerede skuespillere som Lars Mikkelsen, Henning Jensen, Laura Drasbæk, Thomas Levin, Henrik Noël Olesen, Solbjørg Højfeldt og Susanne Storm.

Handling
Den nyuddannede børsmægler Adam sætter sig for at danne Danmarks største narkokartel, efter han oplever magten og den hurtige anerkendelse i narkomiljøet. Men i vejen står politiet, Justitsministeriet, rockere, indvandrerbander og hans egen bror. Broderen Jakob er politibetjent og bliver rekrutteret til politiets antinarkotika-tjeneste, hvor han får mulighed for at gøre en forskel. Men Jakob er i konstant kamp med sin egen fortid.