En ny filmtjeneste er kommet til Danmark. Det er Rakuten TV der i dag er åbnet i 30 nye lande, og heriblandt også Danmark.

– Skrevet af Martin Riis Larsen

Ny streamingtjenste er åbnet i Danmark

En ny filmtjeneste er kommet til Danmark. Det er Rakuten TV der i dag er åbnet i 30 nye lande, og heriblandt også Danmark.

Tjenesten er Japansk ejet, men startet i Spanien, og er samlet set nu tilgængelig i mere end 40 lande.

Der er tale om en on demand tjeneste hvor der kan lejes film, og de satser på at have filmene i 4K-kvalitet hvor muligt. Men tjenesten satser også på film i 8K-kvalitet og venter at være klar med dette her i 2. halvdel af året.

Udrulningen til de 30 nye lande er 3. fase for dem.

“Den første fase var da vi hed Wuaki. Den anden da vi blev erhvervet af Rakuten, og vi viste at vi ikke længere skulle være en spansk, men også en europæisk tjeneste”, fortæller stifter og CEO Jacinto til Vaerity, og fortsætter:

“Dette er tredje fase, hvor vi er på vej til at blive en global service – og tilslutter sig den klasse der kan konkurrere globalt. Der vil være mere udvidelse i de kommende måneder og år”.

De har indgået aftaler med Samsung, LG, Philips og Hisense om at være tilgængelig på deres smart tv og de har nikket ja til en særlig ‘Rakuten’-knap på fjernbetjeningerne.

Derudover er Rakuten tilgængelig på apps til smartphone og tablet, med understøttelse af Google Chromecast.

Find Rakuten TV online her.

(Kilde: recordere.dk)

[TheChamp-FB-Comments]