Tiger King

Tiger King

Der kommer ENDNU et afsnit af “Tiger King – Serien, der har taget verden med storm, vender tilbage med endnu et afsnit. Den bizarre og vilde Netflix-serie “Tiger King” er på alles læber, og hvis du er en af dem, der slugte de syv afsnit på streamingtjenesten, så kan du godt glæde dig. 

Jeff Lowe, en af de medvirkende i serien, har nemlig netop afsløret, at der kommer endnu et afsnit. De gode nyheder kom frem, da han sendte en hilsen til nogle “Tiger King”-fans på Twitter. 

Instruktør: Michael Dowse

Medvirkende:  Betty GilpinTaraji P. HensonEd Helms

Premiere: 3. april 2020

– Skrevet af Martin Larsen

Det er showets producer Christie Dishner, der har fået Jeff Lowe til at indspille en hilsen til Los Angeles Dodgers-spilleren Justin Turner og hans kone Kourtney Pogue. 

– Christie siger, I er store fans af showet. I har brug for et liv. I har lige spildt syv timer på os, lyder det fra Lowe. 

– Netflix tilføjer et til afsnit. Det kommer på i næste uge. Vi filmer her i morgen, afslører han. 

– Pas på jer selv, put din maske på, afslutter han videoen med. 

Serien, der er spækket med den ene vilde personlighed efter den anden, fortæller den vilde, vanvittige og bizarre historie om zooejeren Joe Exotic, der hyrer en lejemorder for at skaffe sin værste fjende – dyrerettighedsforkæmperen Carole Baskin – ad vejen.

Instruktør: Rebecca Chaiklin, Eric Goode

Medvirkende: Carole BaskinJoe ExoticBhagavan Antle 

– Skrevet af Martin Larsen