Menu Luk

Her er skuespillerne der skal spille partilederne

I dag, d. 05.10.2022, udskrev Mette Frederiksen valg, til afholdelse d. 01.11.2022. I den anledning har vi taget et kig på de forskellige partiledere, og har fundet frem til de skuespillere, som vi ønsker skal portrættere dem, i forbindelse med en biografi.

Mette Frederiksen - Trine Dyrholm

Vi kan ikke komme uden om Trine Dyrholm når vi snakker om en til at spille Mette Frederiksen. Hun passer så perfekt i rollen. Fra at være folkelig, til at være en strid magthavende – Hun rummer hele pakken.

Jakob Ellemann - Matthew McConaughey

Nej. Det er ikke på grund af udseendet, men de har begge evnen til at udstråle samme arrogance. 

Søren Pape Poulsen - Michael Chiklis

Skyldig. Udseendet har haft stor betydning i denne beslutning. Men de har begge også det tilfældes, at de aldrig rigtig fik en hovedrolle.

Pia Olsen Dyhr - Demi Moore

Det er da oplagt. To stærke kvinder, men det er stadigvæk lidt som om, at der går et spøgelse igennem lokalet når de er der.

Inger Støjberg - Julianne Moore

To skrappe kvinder, som ikke er bange for at gå imod stormagten. Men har de nogensinde fået noget ud af det?

Mai Villadsen - Alexandra Daddario

Den her var lidt mere svær, men da vi kom i tanke om Alexandra, kunne det ikke passe mere perfekt. Begge er virkelig dygtige til deres fag, men det bliver nok aldrig til mere end en bi-rolle.

Sofie Carsten Nielsen - Drew Barrymore

Kan det passe mere perfekt? Tror hvert fald at Sofie Carsten Nielsen har lyst til at “skrige”, når hun ser meningsmålingerne. Tror også hun holder sig fra at tage telefonen.

Pernille Vermund - Cate Blanchett

To kvinder jeg tror vi alle kan blive enige om ser ret godt ud, men samtidig er superskræmmende. Måske egentlig ret intimiderende.

Alex Vanopslagh - Christian Bale

Det er nok første gang at Christian Bale ikke behøver en body-transformation, for at spille en virkelig person. Spørgsmålet er blot, om rollen ville ligge tæt op af ‘American Psycho’.

Morten Messerschmidt - Jesse Eisenberg

To ekstrem dygtige til sit fag. Spøjst nok er begge samtidig på vej helt ud, og ikke super populære længere.

Lars Løkke Rasmussen - Joe Pesci

To hyggelige gæve typer, som man har lyst til at drikke en øl med. Men tør vi virkelig overgive dem magten?