Oktober på HBO Nordic

– Kilde: HBO Nordic

Other Parent

Sæson 1 og 2 bliver tilgængelige 1. oktober

En gruppe hippe forældre beslutter sig for at starte en ny form for fælles daginstitution og reflekterer i bedste mockumentary-stil over deres meget personlige oplevelser med institutionsverdenen og opdragelse i det hele taget. Blandt de medvirkende er Lavinia Wilson, Jasin Challah og Nadja Becker.

Return To Epipo

HBO-dokumentar med premiere 1. oktober

Den ungarske dokumentar undersøger Epipo-sommerlejren, der tilbage i 1980’erne var et sted, hvor børn og unge kunne udforske en magisk verden indenfor rollespil. Men de uskyldige lege viste sig at have en skyggeside, hvor ydmygelse og overgreb var en del af “konceptet”. Nu leder en gruppe voksne, der som børn var på Epipo-lejren, efter svar på, hvordan det kunne ske. Filmens instruktør, Judit Oláh, er én af dem.

Lazor Wulf

Ny animationsserie med premiere 2. oktober

Lazor Wulf er en animationsserie fra Adult Swim, der følger en ulv, der bærer en laser på ryggen og mener, at kærlighed ikke har nogen grænser, og at al den snak om Gud er én stor løgn. Serien er skabt af Henry Bonsu og Daniel Weidenfeld (China, IL).

Warrior

Sæson 2 får premiere 3. oktober

Warrior foregår i San Franciscos Chinatown i slutningen af 1800-tallet. Her udspiller de såkaldte Tong-krige sig, og forbryderiske familier kæmper mod hinanden og politiet samt mod en åbenlyst racistisk hvid arbejderklasse i et ubønhørligt miljø. Blandt de medvirkende er Andrew Koji, Dean Jagger, Dianne Doan, Jason Tobin, Kieran Bew og Olivia Cheng. Serien er skabt af Jonathan Tropper.

The Good Lord Bird

Ny miniserie med premiere 5. oktober

Oscar- og Golden Globe-nominerede Ethan Hawke spiller hovedrollen som John Brown i denne nye miniserie. Serien handler om drengen Onion, som er tidligere slave og ved et tilfælde bliver en del af John Browns familie, der kæmper mod slaveriet i Kansas i 1850’erne. The Good Lord Bird er en dramatisk, historisk og humoristisk fortælling, og serien er baseret på bogen af samme navn, skrevet af James McBride. Foruden Ethan Hawke medvirker blandt andre Joshua Caleb Johnson, Ellar Coltrane, Hubert Point-Du Jour, Beau Knapp, Mo Brings Plenty, Daveed Diggs, David Morse, Steve Zahn og Maya Hawke.

The Walking Dead

Hele sæson 10 bliver tilgængelig 7. oktober

Efter at være blevet nedkæmpet af Virginia og hendes flok, er gruppen nu spredt for alle vinde. Morgans sidste besked i slutningen af ​​niende sæson tilskyndede gruppen til “bare at overleve”, og i denne sæson vil det vise sig, hvad det betyder for hver af gruppens medlemmer. Nogle vil finde stabilitet og muligheder under Virginias ledelse, imens andre vil synke ned i mørket, og nogle vil kæmpe imod efter bedste evne. Hitserien er skabt af Frank Darabont.

Siempre Luis

HBO-dokumentar med premiere 7. oktober

Dokumentaren følger Luis Miranda, Lin-Manuel Mirandas far, i løbet af et år, hvor han driver en indædt kampagne for at mindske ødelæggelserne fra ​​orkanen Maria i hjemlandet, Puerto Rico. Miranda yder en stor nødhjælpsindsats, og et af hans mål er at samle penge til nødhjælpsorganisationerne ved at opsætte sønnens prisvindende produktion af Hamilton på øen. Dokumentaren fik verdenspremiere på Sundance Film Festival tidligere i år. 

Wild Card: The Downfall of a Radio Loudmouth

HBO-dokumentar med premiere 8. oktober

Wild Card: The Downfall of a Radio Loudmouth er en historie om berømmelse, grådighed og selvdestruktion. Den handler om Craig Carton, en berømt sportsradiovært fra New York, hvis umættelige spil-afhængighed kostede ham karrieren. Carton drev en ulovlig billetsalgsvirksomhed og blev arresteret af FBI den 6. september 2017. Filmen er instrueret og produceret af Martin Dunn og Marie McGovern fra StreetSmartVideo.

Charm City Kings

HBO Max-film med premiere 9. oktober

I dette coming-of-age-drama drømmer den 14-årige dreng, Mouse (Jahi Di’Allo Winston) om at blive en del af Midnight Clique, en berygtet gruppe af motorcross-drenge, der styrer gaderne i Baltimore. Mouses ældre bror, Stro, var gruppens bedste crosskører før hans tragiske død, og Mouse ønsker mere end noget andet at blive ligeså god, som broderen var. En dag tager lederen af Midnight Clique, Blax (Meek Mill), Mouse under vingerne, og derfra begynder drømmen langsomt at blive til virkelighed. Filmen er instrueret af Angel Manuel Soto efter en historie af Barry Jenkins. Jada Pinkett Smith, Will Smith og James Lassiter er filmens executive producers.

Primal

Sæson 1B får premiere 9. oktober

Denne serie fra Adult Swim fortæller historien om to usandsynlige allierede og deres forsøg på at navigere i en forræderisk verden. Efter begge at have oplevet noget traumatisk i deres liv, bliver de på en sær måde hinandens eneste håb om at overleve mod en fælles fjende. Serien er skabt af Genndy Tartakovsky (Dexter’s Laboratory, Samurai Jack) med musiksammensætning fra Tyler Bates (Guardians of the Galaxy, Samurai Jack) 

Fear the Walking Dead

Sæson 6A får premiere 12. oktober

Fear the Walking Dead er en spin-off-serie fra The Walking Dead og følger en splittet familie under udbruddet af de udødes apokalypse. Det omkringliggende samfund begynder at gå i opløsning, og en påtvunget evolution, hvor kun de stærkeste overlever, slår rod og tvinger den dysfunktionelle familie til enten at begynde på en frisk eller acceptere den mørke side. Serien er skabt af Robert Kirkman og Dave Erickson.

Beartown

Ny svensk HBO-serie med premiere 18. oktober

Den nye dramaserie, Beartown, er baseret på Fredrik Backmans internationale bestseller. Serien handler om den lokale helt og ishockeystjerne, Peter Andersson (Ulf Stenberg), der vender tilbage til hjemstavnen, Björnstad, for at overtage trænerhvervet for det lokale juniorhold. Hele byens drømme om en lysende fremtid hviler på de unge ishockeyspilleres skuldre, men da holdets stjernespiller, Kevin (Oliver Dufåker), bliver anklaget for en frygtelig forbrydelse, bliver hele det lille samfund sat på prøve. Guldbaggevinderen Peter Grönlund instruerer.

537 Votes

HBO-dokumentar med premiere 22. oktober

Dokumentaren, 537 Votes, fortæller historien om en forældremyndighedssag, der fik ekstrem politisk bevågenhed tilbage i 2000, hvor George W. Bush vandt det amerikanske præsidentvalg med marginale 537 stemmer i staten Florida. Sagen var med til at sikre Bush sejren, og dokumentaren forsøger at fortælle, hvordan det skete. Blandt de medvirkende er Joe Geller, formand for demokraterne i Miami-Dade County, og Al Cárdenas, formand for det republikanske parti i samme område.

Two Roads

HBO-dokumentar med premiere 22. oktober

Denne tjekkiske dokumentar følger musikerne fra det tjekkiske band The Tap Tap, der blev grundlagt for 21 år siden af ​​Šimon Ornest for at give mennesker med handicap mulighed for at få succes uden for deres daglige, institutionelle pleje. Filmen er instrueret af Radovan Síbrt.

How to with John Wilson

Ny dokumentarserie med premiere 24. oktober

I den nye, dokumentaristiske serie går John Wilson på opdagelse og filmer sine medborgere i New York, imens han forsøger at give hverdagsråd om aktuelle emner. Serien er en videreudvikling af Wilsons tidligere “how to”-film og består af seks episoder.

The Undoing

Ny HBO-miniserie med premiere 26. oktober

Susanne Bier instruerer alle seks episoder af den nye, stjernespækkede miniserie med Hugh Grant, Nicole Kidman, Donald Sutherland og Sofie Gråbøl. I The Undoing møder vi Grace og Jonathan Fraser (Kidman og Grant), der lever det perfekte liv på Manhatten med deres fælles søn, Henry. Men i løbet af en enkelt nat åbner der sig en kløft i deres liv, som involverer et voldsomt dødsfald og fører en række gruopvækkende afsløringer med sig. Grace står pludselig tilbage med en ubehagelig anerkendelse af, at hun har glemt at lytte til de selvsamme råd, hun har givet andre. Hun skal nu lægge ét liv bag sig og starte et nyt.