Hos Filmsiden går vi op i rigtig filmhygge. Vi er en flok filmentusiaster, som holder denne side på hobbyplan, men har alle et ønske om at gøre det til noget stort. Fælles for os alle er passion for film.

Filmsiden dækker alt inden for filmverden, anmelder film og bringer de gode historier. Vi vil gerne give inspiration til gode filmoplevelser, om det så er på det store lærred eller hjemme i sofaen.

Vores mål er, at Filmsiden skal blive blandt de 5 største films sites i Danmark. Filmsiden er en nonprofit hjemmeside, og der hentes ikke penge på bannerreklamer e. lign. og er derfor selvfinansieret på nuværende tidspunkt. Filmsiden er uafhængig af filmselskaberne og distributionsselskaberne. Der er lagt rigtig mange frivillige timer i denne hjemmeside, med det ene formål, at tilbyde denne gratis service til dig der elsker film.

Ophavsret

Krænkelse af ophavsretten er på ingen måde tilsigtet, og vi hævder intet ejerskab over billeder, tekster, udklip e. lign. som anvendes på dette site, og ejerskabet heraf tilhører de pågældende fotografer, tekstforfattere osv., med mindre andet er anført Hvis du mener, du ejer noget på denne side, som du ønsker fjernet, bedes du venligst tage kontakt til os, og vi vil deraf behandle sagen hurtigst muligt

Redaktionen

Martin Larsen
Stifter, Forfatter, Anmelder, Annoncering og samarbejde.
Morten Kibsgaard
Udvikler / Webdesigner, Forfatter, SoMe, Anmelder
Mille Lau
Forfatter, Anmelder
Ellen-Karin Myklebust
Forfatter, Anmelder
Rasmus Ølholm
Forfatter, Anmelder
Mathias Stage
Forfatter, Anmelder
Lucas Meyer
Anmelder
Peter Palmqvist Skjøtt Poulsen
Forfatter, Anmelder
Ida Marie Skou
Forfatter, Anmelder
Lucas Bisgaard
Forfatter, Anmelder
Nanna Isabella Hjorslev
Forfatter
Glenn Kibsgaard
Forfatter