Hos Filmsiden går vi op i rigtig filmhygge. Vi er otte personer, som holder denne side på hobbyplan, men har alle et ønske om at gøre det til noget stort. Fælles for os alle er passion for film.

Filmsiden dækker alt inden for filmverden, anmelder film og bringer de gode historier. Vi vil gerne give inspiration til gode filmoplevelser, om det så er på det store lærred eller hjemme i sofaen.

Vores mål er, at Filmsiden skal blive blandt de 5 største films sites i Danmark. Filmsiden er en nonprofit hjemmeside, og der hentes ikke penge på bannerreklamer e. lign. og er derfor selvfinansieret på nuværende tidspunkt. Filmsiden er uafhængig af filmselskaberne og distributionsselskaberne. Der er lagt rigtig mange frivillige timer i denne hjemmeside, med det ene formål, at tilbyde denne gratis service til dig der elsker film.

Presse, annoncering og samarbejde:

Kontakt Filmsiden for at høre om mulighederne for anmeldelser, interview, annoncering, sponsoraftaler, sponsorerede artikler eller anden form for samarbejde.

Målgruppen for filmsiden er kvinder og mænd i alderene 15 til 65 år.

Bliv skribent hos Filmsiden, og vær med til at udbygge siden – så læs mere her:

Vi har mange store planer med dette community, og vil gerne være en af de største filmsite på nettet, så derfor vil vi gerne være flere i teamet.. 

Så har du også en passion for film, og har du lyst til at skrive om film eller skrive de gode historier – og kan du lide romantiske komedier, thrillere, actionfilm og storslåede Spielberg-film, og kan du samtidig lide at skrive, så er det dig vi skal have med på holdet som artikelforfatter.

Det er lysten og passionen for film der driver værket, men du har masser af mulighed for at sætte dit præg på siden.

Du er velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere. Skriv til info@filmsiden.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ophavsret

Krænkelse af ophavsretten er på ingen måde tilsigtet, og vi hævder intet ejerskab over billeder, tekster, udklip e. lign. som anvendes på dette site, og ejerskabet heraf tilhører de pågældende fotografer, tekstforfattere osv., med mindre andet er anført Hvis du mener, du ejer noget på denne side, som du ønsker fjernet, bedes du venligst tage kontakt til os, og vi vil deraf behandle sagen hurtigst muligt

Redaktionen

Martin Riis Larsen
Stifter, Forfatter, Anmelder, Annoncering og samarbejde.
Morten Kibsgaard
Udvikler / Webdesigner, Forfatter, SoMe, Anmelder
Mille Lau
Forfatter, Anmelder
Ellen-Karin Myklebust
Forfatter, Anmelder
Rasmus Ølholm
Forfatter, Anmelder
Mathias Stage
Forfatter, Anmelder
Lucas Meyer
Anmelder
Glenn Kibsgaard
Forfatter
Maia Skousen
Anmelder
Martin Jensen
B2B ansvarlig

M: martj@filmsiden.dk