Pam & Tommy - Serien om verdens mest kendte sexvideo

En tidligere nøgenmodel og TV-stjernes skandaleombruste liv – med en lækket sexvideo som højdepunkt – er nok ikke det første, man forbinder med The Walt Disney Company og deres kernefamilieværdier.

Lily James og Sebastian Stan til venstre, Pamela Anderson og Tommy Lee til højre.

Se traileren nederst på siden

Det var 90’ernes skandale over dem alle. Nu bliver historien om Tommy Lee og Pamela Andersons sexvideo genfortalt i den nye tv-serie “Pam & Tommy”

Hun var en billedskøn strandbabe. Han var en tatoveret trommeslager. Historien om Pamela Anderson og Tommy Lees stjålne sexvideo er omdrejningspunkt for en ny og intens tv-serie på 

Serien starter ved det mytologiserende mandlige blik på Pamela. Rand Gauthier (Seth Rogen) hedder elektrikeren, hvis underkuede og irriterede gaze vi følger i første afsnit. Rand arbejder i 1995 på at renovere Pamela Anderson (Lily James) og Tommy Lees (Sebastian Stan) excessive kærlighedsrede i LA. ’Baywatch’-stjernen er begrænset til en sfærisk skikkelse i baggrunden. Tommy fylder alt som Rands onde ånd.

Ét er, at Tommy er sløv til at udbetale løn. Noget andet er, at den overtatoverede Mötley Crüe-trommeslager med sin bøvede bøllementalitet tryner og truer Rand. Et gevær for panden er dråben for Rand. Rand beslutter sig for at stjæle stjerneparrets pengeskab. Blandt våben og smykker opdager Rand videokamerabåndet med de eksplicitte optagelser fra parrets bryllupsrejse.

SETH ROGEN OG NICK OFFERMAN I ‘PAM & TOMMY’. (FOTO: PR)

Pam & Tommy handler om det mildt sagt turbulente forhold mellem den tidligere Playboy-model og Baywatch-stjerne med de store implantater (Lily James) og Mötley Crüe-trommeslageren (Sebastian Stan), der giftede sig i 1995 efter kun fire dages bekendtskab.

Forholdet var stormfuldt fra dag ét, og parret befandt sig konstant i et mediecirkus af absurde dimensioner. Mest berømt/berygtet er de nok for deres – angiveligt – lækkede private sexvideo. Med den blev “Pam & Tommy” fra den ene dag til den anden verdens mest berømte reality-kendisser.

Parret blev skilt i 1998, efter at Tommy Lee var blevet fængslet for hustrumishandling. Det eneste, Anderson fik ud af forholdet (bortset fra en masse medieopmærksomhed), var to sønner – og Hepatitis C.

SEBASTIAN STAN OG LILY JAMES I ‘PAM & TOMMY’. (FOTO: PR)

Miniserien er produceret af det Disney-ejede selskab Hulu og havner under Star-fanen på Disney+. Den er instrueret af Craig Gillespie (I, TonyaCruella) og skabt af Evan Goldberg og Seth Rogen – så forvent noget grovkornet humor.