Plakat til filmen Once Upon a Time in Hollywood offentliggjort

– Skrevet af Martin Riis Larsen

Til sommer får Quentin Tarantinos niende film – Once Upon a Time in Hollywood  og premiere

Filmen udspiller sig i 1969, hvor de grufulde Manson-mord begynder at få indflydelse på Los Angeles. Her følger vi en tidligere western-tv-stjerne, Rick Dalton, og hans stuntmand, Cliff Booth – spillet af henholdsvis Leonardo DiCaprio og Brad Pitt. 

Der er endnu ikke nogen trailer til filmen, men det tyder på at Tarantino så småt er ved at åbne op omkring filmen. Den har i hvert fald fået en plakat.

Læs også: Quentin Tarantino frigiver nye billeder fra den kommende film: Once Upon a Time in Hollywood

Skuespiller Leonardo DiCaprio har nemlig løftet sløret for filmens første plakat via Twitter, og den kan du naturligvis se herunder.

2019 markerer 50. året for den nyligt afdøde Charles Mansons forbrydelser, der endte med, at hans unge kultmedlemmer myrdede en masse mennesker – deriblandt instruktør Roman Polanskis gravide kone Sharon Tate. En begivenhed, der kommer til at spille en rolle i den kommende film.

Mesterinstruktøren har selv sammenlignet filmens manuskript med sit eget kultværk Pulp Fiction, og har fortalt at den vil udspille sig i en brydningstid med stoffer, rock ‘n’ roll og et nyt Hollywood-system.

Instruktør & ManuskriptQuentin Tarantino 

Cast: Margot RobbieLeonardo DiCaprio,  Brad PittDakota FanningKurt RussellAl PacinoTim Roth,  Luke Perry mm

 Once Upon a Time in Hollywood får biografpremiere 25. juli

[TheChamp-FB-Comments]