Uge 35

Denne uges premiere: The Affair, Sæson 5Power, Sæson 6 – Undskyld, Norge – Camper 303 – Triple ThreatSer du månen, DanielToy Story 4The Dark Crystal: Age of Resistance, Sæson 1

– Skrevet af Morten Kibsgaard

The Affair, Sæson 5

En kæmpende romanforfatter og en ung servitrice får et udenforægteskabeligt forhold, der for evigt vil ændre deres livsforløb.

Premiere: 26. august 2019

Power, Sæson 6

Ghost er blevet forført af drømmen om et liv, der respekterer loven, men alt hvad han holder kært bliver pludselig bragt i fare. Når først man er inde, kan man så nogensinde slippe væk?

Premiere: 26. august 2019

Undskyld, Norge

Casper er på toppen af karrieren da han bliver viklet ind i en metoo skandale. Han bliver fyret fra sit talkshow og med et dokumentarhold i hælene, rejser han til Norge for at finde et job.

Premiere: 26. august 2019

Camper 303

‘Camper 303’ er en romantisk roadmovie om to unge fremmede, der sammen rejser tværs igennem Europa i deres søgen efter svar på personlige problematikker og livet store spørgsmål.

Premiere: 29. august 2019

Triple Threat

‘Triple Threat’ samler nogle af de største navne indenfor kamsportsgenren som de hårdnævede Tony Jaa og Iko Uwais.

Premiere: 29. august 2019

Ser du månen, Daniel

Det danske drama ‘Ser du månen, Daniel’ er filmatiseringen af Puk Damsgårds roman om den danske fotograf Daniel Rye, der sad som gidsel i 398 dage hos terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien.

Premiere: 29. august 2019

Toy Story 4

Når et nyt legetøj kaldet “Forky” slutter sig til Woody og banden, afslører en biltur sammen med gamle og nye venner, hvor stor verden kan være til legetøj.

Premiere: 29. august 2019

The Dark Crystal: Age of Resistance, Sæson 1

I denne forløber til fantasyklassikeren starter tre unge gelflinger et oprør mod den onde kejser, da de opdager en uhyggelig hemmelighed.

Premiere: 30. august 2019