Uge 39

Denne uges premiere: Downton AbbeyKoko-di Koko-daMugge & vejfestenThe InformerThe Politician, Sæson 1Skylines, Sæson 1In the Shadow of the Moon

– Skrevet af Morten Kibsgaard

Downton Abbey

Filmen ‘Downton Abbey’ er fortsættelsen til den populære tv-serie ved samme navn, som løb i seks sæsoner. Året er 1927, og Crawley-familien står foran at skulle få besøg af Kong George V og Dronning Mary. Finanserne er ikke, hvad de har været, så der er færre tjenere på slottet Downton Abbey. 

Premiere: 26. september 2019

Koko-di Koko-da

Da et par tager på en rejse for at finde vej tilbage til hinanden, dukker en sideshow-kunstner og hans skyggefulde entourage op fra skoven, terroriserer dem, lokker dem dybere ind i en malstrøm af psykologisk terror og ydmygende slapstick.

Premiere: 26. september 2019

Mugge & vejfesten

Det er den morsomme duo Anders Morgenthaler og Mikael Wulff, der står bag filmen, som er de tos første spillefilm. ’Mugge & vejfesten’ handler om verdens lykkeligste dreng Mugge. Lykken slutter dog brat, da Mugges mor forelsker sig i den charmerende crossfit-træner Pierre og nu forlader Mugge og hans far.

Premiere: 26. september 2019

The Politician, Sæson 1

Payton har siden sin barndom vidst, at han skulle være præsident. Først skal han dog igennem det mest forræderiske politiske landskab: high school.

Premiere: 27. september 2019 (Netflix)

Skylines, Sæson 1

En hiphopproducer vikles ind i organiseret kriminalitet, da broren til pladeselskabets ejer vender tilbage fra eksil og vil have sin del af kagen.

Premiere: 27. september 2019 (Netflix)

In the Shadow of the Moon

En betjent fra Philadelphia krakelerer langsomt på grund af sin livslange besættelse af en mystisk kvindelig seriemorder, hvis forbrydelser ikke kan forklares.

Premiere: 27. september 2019 (Netflix)