Rita – ny sæson kommer i 2020 på TV 2

– Skrevet af Martin Riis Larsen

Rita, Danmarks dejligste og mest politisk ukorrekte lærer – i hvert fald på skærmen – vender tilbage næste år med en ny sæson. Optagelserne til den nye og femte sæson går i gang i begyndelsen af september, og i hovedrollen møder vi naturligvis igen Mille Dinesen. 

Gensyn med flere af skuespillerne
I serien følger man Ritas hverdag som folkeskolelærer og enlig mor. Og allerede efter første sæson var der stor opmærksomhed omkring den og ikke mindst Mille Dinesen i rollen som Rita.

Udover Mille Dinesen i rollen som Rita bliver det også til et gensyn med resten af det velkendte cast. Herunder Lise Baastrup (Hjørdis), Ellen Hillingsø (Helle), Carsten Bjørnlund (Rasmus), Peter Gantzler (Niels) og Nikolaj Groth (Jeppe)

Fandenivoldsk og en elskelig antihelt
Rita tonede første gang frem i sin ternede skjorte, cowboybukser og lange støvler i 2012 og blev sidst set i 2017, hvor sæson fire rullede over skærmen.

– Det bliver skønt at få ‘Rita’ tilbage på skemaet, for den serie kan noget helt specielt. Den rammer noget i os alle, fordi vi alle har et forhold til skole og undervisning. Og så er karakteren Rita både fandenivoldsk og en elskelig antihelt, og jeg kan godt love, at det bliver et gensyn med Rita i topform, siger hun.

Det vides ikke præcis, hvornår på året serien har premiere, men allerede nu kan du varme op ved at se eller gense de første fire sæsoner på TV 2 PLAY.

[TheChamp-FB-Comments]