Robert Downey Jr. vender tilbage i Black Widow

 – Skrevet af Morten Kibsgaard

Flere online medier skriver nu, at Robert Downey Jr. kommer tilbage og skal spille Tony Stark igen i den kommende ‘Black Widow’ film, der udkommer til maj 2020. Men er der virkelig hold i de rygter? – Jeg er hvert fald ret skeptisk.

Ifølge Saturn Awards, Deadline skriver de følgende:
“Downey will be seen in the role of Stark one more time, however, in the Marvel prequel Black Widow in May 2020.”

Altså på dansk:
“Downey vil være at se i rollen som Stark en gang mere, i Marvel forløberfilmen Black Widow i maj 2020.”

Men vi har umiddelbart ikke kunne finde en bekræftelse fra Marvel selv eller mandskabet bag filmen.

Jeg spekulerer lidt i, at det er et rygte der er misforstået. For filmen kommer til at foregå i perioden mellem Civil War og Infinity War. Der vil dog også være flashbacks til Natashas fortid. Blandt andet er der kommet billeder frem fra sættet, der viser at de har filmet i Budapest, som vi har hørt hende og Hawkeye snakke om et par gange. Så man kan sige, at det foregår på tidspunkter hvor Tony Stark er i live, men det betyder nødvendigvis ikke at de har krydset historie i den tidsperiode og der er heller ikke lagt optil, at de har gjort det i de film som har foregåret i samme tidsperioder.

Jeg håber personligt ikke, at han kommer tilbage i rollen, hvert fald ikke så kort tid efter vi så ham dø i Endgame. Det vil undergrave den store betydning og fantastisk flotte historie, som han har været igennem fra den første Iron Man film til nu. 

Meget tyder hvert fald ikke på, at rygtet taler sandt, men meget kan nå at ske endnu. Vi holder hvert fald øje og øre åbne, så vi kan være klar til at opdatere dig, hvis der vi ser eller høre noget.

Titel: Black Widow

Instruktør: Cate Shortland

Medvirkende: Scarlett Johansson, Florence PughDavid Harbour, Rachel Weisz

Premiere: Maj 2020