Sæson 4 af "Stranger Things" bliver ikke den sidste sæson!

– Skrevet af Martin Larsen

Vi venter i spænding på fjerde sæson af “Stranger Things”, hvor vi forhåbentligt får svar på nogle af alle de tusind spørgsmål, som vi sidder tilbage med efter sæson 3. 

Er Hopper stadig i live? Hvem er ‘The American’ som russerne har fængslet? Og får Eleven nogensinde sine kræfter tilbage? 

Netflix har endnu ikke udmeldt, at der skulle komme en 5. sæson…

Men til vores held kom den ene af Duffer-brødrene i et interview til at afsløre, at “Sæson 4 bliver ikke enden.

Instruktørene ved altså allerede, hvad Eleven og hendes venner har i vente helt indtil slutningen af serien. Og det lyder som om, der er meget mere at glæde sig til efter sæson 4 – YAY!

Desværre ved vi stadig ikke, hvornår vi kan se sæson 4 på Netflix – produktionen af serien er nemlig forsinket på grund af corona…

Men vi synes, at en hel sæson mere af den spændende (og lidt uhyggelige) fortælling fra Hawkins er en rigtig god trøst!

Her er alt, vi ved om Stranger Things sæson 4

Desværre har der på mange film- og tv-produktioner været forsinkelser på grund af coronavirussen, og det er derfor svært at sige, om vi får svar på alle vores spørgsmål i 2020 eller først i 2021 – én ting er hvert fald sikkert, vi mange der glæder os!

Hvem møder vi i Stranger Things sæson 4?

Foruden det fantastiske cast, som gør serien så god som den er, så kommer vi bl.a. også til at se mere til Dr. Sam Owens (Paul Reiser), som blev genindført i sæson 3. Og kan I huske Brenner? Den sølvhårede forsker og tidligere leder af Hawkins Lab, der pressede Eleven lidt for langt under deres eksperimenter – og i sidste ende fik hende til at åbne porten. Vi spår, at han måske bliver genindført, selv om han blev angrebet af en demogorgon i sæson 1, men vi så ham jo faktisk ikke dø, hvilket godt kunne være en bevidst beslutning. Uhh det er altså spændende!

Vi ved endnu ikke 100%, hvad der kommer til at ske, men der florerer en masse rygter og teorier om plottet i den nye sæson, særligt ét som går på om fangen Hopper på en eller anden måde kan vende tilbage – og at Elevens kræfter derimod måske slet ikke vender tilbage.

Dét og meget mere må vi vente tålmodigt på at finde ud af, når Stranger Things sæson 4 får premiere.

Se traileren til Stranger Things 4 her.