Se alle de kommende originale serier fra Netflix her

 – Skrevet af Martin Riis Larsen

14 nye serier kommer på netflix i løbet af april. Eftersom der er tale om helt nye og ikke tidligere offentliggjorte serier, så er der begrænset information om de enkelte titler på nuværende tidspunkt. Se listen herunder:

Fastest Car: Sæson 1 – Premiere 6/4

I hvert af de 1-time-lange afsnit, skal superbiler konkurrere med gamle lig om hvilken der er hurtigst. De ældre biler har dog den fordel at de er blevet ombygget. Men kan Honda CRX fra 1984 virkelig kører hurtigere end en Ferrari California? Eller kan en Pontiac Minivan 2011 give en Porsche GT3 baghjul? Og hvem vinder når en McLaren MP4 dyster mod en Buick Grand National fra 1984? Alle disse spørgsmål samt meget vil blive besvaret når programmet løber over skærmen, som også vil give et nærmere indblik i hvordan bilerne er blevet ombygget.

My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman: Jay-Z – Premiere 6/4

TV-legenden David Letterman møder fascinerende, globale personligheder til dybdegående interviews og interessante udflugter i dette månedlige talkshow. 

My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 31. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Money Heist: Sæson 2 – Premiere 6/4

Serien handler om en gruppe tyve, der låser sig inde i Spaniens Kongelige Mønt med det mål at trykke 2,8 milliarder euro, da det forbryderiske geni El Profesor manipulerer politiet til at udføre sin plan.

Til trods for at serien er på spansk, så har de danske Netflix-medlemmer alligevel taget godt imod serien og mange har derfor spurgt hvornår sæson 2 ville få premiere, da første sæson havde en noget brat afslutning.

Årsagen til at første sæson sluttede med mange ubesvarede spørgsmål er, at Netflix – af uvisse årsager – har valgt, at lade sæson 1 bestå af 13 episoder mod de oprindelige 9 afsnit, som var tilfældet da serien første gang blev vist på dansk tv.

Troy: Fall of a City: Sæson 1 – Premiere 6/4

Lost in Space: Sæson 1 – Premiere 13/4

Den nye ‘Lost in Space’-serie foregår 30 år ude i fremtiden og det kan i særdeleshed ses i den actionfyldte trailer, der byder på robotter, ukendte væsener og masser af rumeventyr.

Serien følger Familien Robinson, som er veltrænede deltagere i en misson, der skal etablere en ny koloni i rummet, men de bliver uventet trukket ud af kurs, hvilket tvinger dem til at nødlande på en fremmed planet. Historien byder både familiedrama og sci-fi eventyr og er derfor en historie, som forevigt vil være aktuel.

Første sæson af ‘Lost in Space’ – og hidtil eneste bekræftede sæson – bliver på 10 episoder. Men det forventes naturligvis at Netflix er parat til at lave flere afsnit hvor underholdningstjenestens medlemmer tager godt imod serien.

Four Seasons in Havana: Sæson 1 – Premiere 15/4

The Chalet: Sæson 1 – Premiere 17/4

The Alienist: Sæson 1 – Premiere 19/4

Den psykologiske thriller-serie foregår i år 1896, da en serie grusomme mord på mandelige prostituerede ryster New York City, hvorefter politiet i al sætter hemmelighed kriminalpsykologen – aka alienist – Dr. Laszlo Kreizler (Daniel Brühl) og illustratoren John Moore (Luke Evans) til at lede efterforskningen efter én af byens første seriemordere.

The Alienist’ har Daniel Brühl (‘Inglourious Basterds’, ‘Rush’, ‘Captain America: Civil War’), Luke Evans (‘Beauty and the Beast’, ‘Hobbitten’, ‘The Girl on the Train’), Dakota Fanning (‘War of the Worlds’, ‘American Pastoral’) m.fl. på rollelisten.

Ainori Love Wagon: Asian Journey: Sæson 1 – Premiere 29/4

Dope: Sæson 2 – Premiere 20/4

Denne serie er filmet fra dealernes, misbrugernes og politiets perspektiv og giver et indblik i narkokrigen

The Letdown: Sæson 1 – Premiere 21/4

Happy!: Sæson 1 – Premiere 26/4

3%: Sæson 2 – Premiere 27/4

 I en fremtid, hvor eliten bor på en paradisø langt fra den overfyldte slum, har man én chance for at komme blandt de heldige 3 %, som ikke lever i elendighed.

Superstition: Sæson 1 – Premiere 29/4