Camilla Läkbergs ’Lykkebugten’

Lykkebugten

Forbudt kærlighed, forræderi og et mordmysterie er nogle af temaerne i krimidronningen Camilla Läkbergs nye serie ’Lykkebugten’ – en moderne soap som får premiere på Viaplay og TV3 d. 20 oktober. Kan man ikke vente så længe, er den første teaser netop frigivet.

’Lykkebugten’ er en klassisk sæbeopera i en moderne stil skabt af den berømte svenske forfatter Camilla Läckberg. Camilla Läckberg er en af Sveriges mest succesrige forfattere med over 24 millioner solgte bøger i hele verden. Nu har hun indgået et samarbejde med Viaplay om serien ’Lykkebugten’ – en mordkrimi, der handler om det lille svenske samfund Lykkebugten, hvor en seriemorder er løs.

”Jeg har meget længe gerne ville lave en moderne sæbeopera, så det er en drøm, der er gået i opfyldelse for mig med ’Lykkebugten’. Derudover er jeg er fantastisk stolt over, at jeg har fået nogle af Sveriges absolut bedste skuespillere med ombord, fortæller Camilla Läckberg.

I serien følger man hovedpersonen Johanna. Johanna er politibetjent, og hun vender tilbage til sit barndomshjem på et kort besøg i forbindelse med sin mors begravelse. Men da liget af en ung kvinde pludselig dukker op i bagagerummet på en bil, trækkes Johanna ind i efterforskningen og kastes direkte ind i gamle minder, konflikter og forhold.

’Lykkebugten’ er optaget i Trollhättan i Sverige og er co-produceret af Nordisk Film TV med Charlotte Berlin (‘Maria Wern’) som kreativ producent og Film i Väst.

’Lykkebugten’ distribueres globalt af Eccho Rights, der for nylig har solgt NENT Groups Original-serie ‘Honor’ til RTL i Tyskland og VRT i Belgien.

’Lykkebugten’ har nordisk premiere på Viaplay og TV3 d. 20 oktober. På Viaplay frigives to afsnit d. 20. oktober, mens der sendes et enkelt afsnit på TV3 kl. 21.00. Derefter frigives der ét afsnit hver uge på både Viaplay og TV3.

Serien består af 16 episoder fordelt på to sæsoner.