Se første officielle billeder fra House of the Dragon

– Kilde: HBO Nordic

House of the Dragon

De første officielle billeder fra House of the Dragon er netop blevet frigivet fantasy-dramaserie, der foregår 300 år før begivenhederne i Game of Thrones, er gået i gang

House of the Dragon er baseret på George R.R. Martins bog, Fire & Blood (på dansk: Ild & Blod), og fortæller historien om Targaryen-familien 300 år inden, begivenhederne i Game of Thrones fandt sted.

Blandt de medvirkende i House of the Dragon er:

Emma D’Arcy som Princess Rhaenyra Targaryen: Kongens førstefødte barn, der er af rent valyrisk blod og en dygtig dragerytter. Mange vil sige, at Rhaenyra blev født med alt … men hun blev ikke født som en mand.

Matt Smith som Prince Daemon Targaryen: Kong Viserys yngre bror og arving til tronen. Daemon har drageblod i årerne og er en uforlignelig kriger og dragerytter. Men det siges, at når en Targaryen bliver født, kaster guderne en mønt op i luften…

Steve Toussaint som Lord Corlys Velaryon/ The Sea Snake: Velaryon-familien har en valyrisk blodlinie, der er ligeså gammel som Targaryen-familien. Som “The Sea Snake” er Lord Corlys den største nautiske eventyrer i Westeros’ historie, og han har opbygget en magtfuld familie, der er endnu rigere end Lannister-familien, og som ejer den største flåde i verden.

Olivia Cooke som Alicent Hightower: Datter af Otto Hightower, også kendt som “The Hand of the King”. Alicent er den smukkeste kvinde i de syv kongeriger, og hun voksede op i The Red Keep, tæt på kongen og hans inderste cirkel. Hun besidder både ynde og skarp politisk sans.

Rhys Ifans som Otto Hightower: Otto er også kendt som “The Hand of the King” og tjener både kongen og riget på loyal og trofast vis. I Ottos øjne er den største trussel mod kongeriget kongens egen bror, Daemon, og det faktum, at Daemon er arving til tronen. 

Optagelserne til House of the Dragon er netop gået i gang, og serien forventes at få premiere i løbet af 202