The Undoing

The Undoing

I The Undoing møder vi Grace Sachs (Nicole Kidman), der lever lige præcis det liv, hun altid har drømt om. Hun er en succesfuld psykolog, der er i gang med at få udgivet en bog. Hun har en hengiven mand (Hugh Grant), og sammen har de en søn, der går på en prestigefyldt privatskole i New York. Men et par uger før, hendes bog skal udgives, styrter Graces verden sammen omkring hende, og hun står pludselig over for et voldsomt dødsfald. Samtidig er hendes mand forsvundet, og en række overraskende afsløringer om hendes liv viser sig lidt efter lidt. Grace står tilbage med den ubehagelige anerkendelse af, at hun har glemt at lytte til de selvsamme råd, hun har givet andre. Hun skal nu lægge ét liv bag sig og starte et nyt.

Sofie Gråbøl får lov til at spille side om side med nogle af Hollywoods allerstørste kanoner i sit nye tv-projekt.

Den danske skuespillerinde har nemlig landet en rolle i den kommende HBO-serie “The Undoing”, hvor blandt andre Nicole Kidman, Hugh Grant og Donald Sutherland er på rollelisten, og indtager rollen som chefanklageren Catherine Stamper

Sofie Gråbøl har det seneste år blandt andet været aktuel i filmatiseringen af den danske forfatter Ane Riels prisbelønnede roman “Harpiks” samt i tv-serien “Gentleman Jack”, der er produceret af BBC i samarbejde med HBO.

Skabere: Susanne Bier

Instruktører: David E. Kelley

Medvirkende: Nicole Kidman og Hugh Grant medvirker også Donald Sutherland, Edgar Ramírez, Lily Rabe, Ismael Cruz Cordova, Matilda De Angelis og Noma Dumezweni.

Premiere: Maj 2020 (HBO Nordic)

Længde: 6 episoder

– Skrevet af Martin Riis Larsen