Snabba Cash – en ny svensk Netflix Original-serie

I dag offentliggør Netflix teaseren til Snabba Cash – en ny svensk Netflix Original-serie

Om serien:

Da tech-entreprenøren Leya (Evin Ahmad) kickstarter sin virksomhed med penge fra kriminelle aktiviteter, finder hun – på den hårde måde – ud af, at der ikke er nogen genveje til toppen, og at alting har en pris. Dette svenske ”reboot” udspiller sig i Stockholm 10 år efter de begivenheder, der er skildret i filmtrilogien. Det er et summende miljø, hvor sulten efter status og penge er endnu stærkere end hidtil, og Eva er fast besluttet på at klare den uanset hvad. Både den kriminelle og entreprenante jetset-verden er mere brutal, kaotisk og nådesløs end nogensinde før – og da de to verdener kolliderer, bliver både loyalitet, venskaber og forretningspartnerskaber hårdt testet i den endeløse jagt på nemme penge.

Blandt de medvirkende er Evin Ahmad, Alexander Abdallah, Ali Alarik, Olle Sarri og Dada Fungula Bozela, Jozef Wojciechowicz (Z.E), Ayan Ahmed, Khalil Ghazal, Robin Nazari og Felice Jankell.

Snabba Cash er en svensk Netflix Original-serie fra manuskriptforfatter Oskar Söderlund, instruktør Jesper Ganslandt og bedstsælgende forfatter Jens Lapidus. Serien består af seks afsnit og er produceret af Nicklas Wikström Nicastro for SF Studios – den originale producent bag den meget succesfulde og anmelderroste Snabba Cash (Easy Money)-filmtrilogi

Premieredato: 7. april 2021

Episoder: 6