Sommer must-see-film på HBO Nordic

– Skrevet af Ellen-Karin Myklebust

I år byder sommeren på forskelligt vejr. Så, hvorfor ikke tjekke nogen film ud på HBO Nordic, de regnfulde dage, hvor man alligevel gerne vil se en film.

Jeg har valgt tre film inden for gysergenren, som jeg synes kan være et gensyn værd – eller en film som synes værd at stifte et bekendtskab med.   

THE OTHERS

Kan ses den 22. juli på HBO Nordic.

Genre: Gyser, horror, sci-fi, fantasy, thriller

Instruktør: Alejandro Amenábar

Medvirkende:  Nicole KidmanChristopher EcclestonFionnula Flanagan blandt flere.

Spilletid: 1t 47min

Handling:

Grace bor med sine børn i et stort hus. Manden er sendt i krig. Hun trækker gardinerne for, da børnene ikke tåler sollys. Noget sker i huset. Der er en frygtelig larm – nye tjenestefolk ankommer – Grace ser og hører en familie – hvad laver de dog der – er huset hjemsøgt – er de genfærd eller…?

MULHOLLAND DRIVE

Kan ses den 22. juli 2020 på HBO Nordic

Genre: Drama, psykologisk thriller

Instruktør: David Lynch

Medvirkende:  Naomi WattsLaura HarringJustin Theroux med flere.

Spilletid: 2t 27min

Handling:

En kvinde taber sin erindring efter en bilulykke. Hun møder en anden kvinde, som brændende ønsker at være skuespillerinde i Hollywood. Det som sker, er som et mysterium af snoede veje gennem drømme og eventyr, som overgår virkeligheden.

Black Butterfly

Kan ses den 25. juli på HBO Nordic

Genre: Krimi, mysterium, triller, drama

Instruktør: Brian Goodman

Medvirkende:  Antonio BanderasJonathan Rhys Meyers

Spilletid: 1t 33min

Handling:

Jack, en alkoholiseret manuskriptforfatter, møder en dag mand, der er på gennemrejse i bjergbyen, hvor han bor. Jack tilbyder ham et sted at opholde sig. Den fremmede på gennemrejse bliver let irritabel og nervøs. Han blander sig i Jacks skriverier. Hvor godt eller skidt det ender, skal man se filmen for at finde ud af.