Vil 'Sonic the Hedgehog' nogen sinde ramme det store lærred?

 – Skrevet af Morten Kibsgaard

Efter den første trailer var kommet ud til filmen ‘Sonic the Hedgehog’, var mange fans virkelig ikke tilfredse. De var meget utilfredse med hvordan Sonic var blevet designet, og vi kan skam sagtens følge dem. Faktisk så kunne producenten bag også godt følge dem. De meldte hvertfald ud, at de har hørt på folks feedback og af den grund, så vil de bede animationsteamet om at komme op med et nyt design til det velkendte pindsvin. 

På billedet nedenfor kan du til venstre se trailer-versionen og til højre kan du se en fans version, og det er ret tydeligt, at fan-versionen er langt flottere og tættere på det velkendte design.

Men grundet disse animationsændringer der skal ske, blev det tidligere i år meldt ud at filmen vil blive rykket til d. 14 februar 2020, istedet for den ellers udmeldte udgivelsesdato d. 08. november 2019 (28. november i Danmark). Men nu ser det ud til at den bliver rykket endnu engang. For tidligere i dag, havde filmens officielle twitter-profil ændret deres profiltekst til “March 2020” (overs. Marts 2020), altså en måned senere end senest udmeldt. Men nu har de igen lavet om i deres profiltekst. Der er nemlig slet ingen. Ikke engang et årstal.

Tidligere (24.07.19)

Nu (24.07.19)

Men hvad betyder det så? Ja… det ved vi skam heller ikke. Men en mærkelig ting er, at de har ikke opdateret deres coverbillede på twitter. Der står stadig 08.11.19 (red. 08. november 2019). Men jeg er nu ret sikker på, at de ikke kommer til at udgive den der. Faktisk tror jeg slet ikke den kommer i det første halve år af 2020. Men lad os nu se. Noget tyder hvert fald på, at de virkelig vil gøre sig umage for, at det bliver ordenligt denne gang. Og for vores skyld – brug alt den tid de vil. Vi vil først se den, når den sidder lige i øjet.

Herunder kan du se den meget udskældte trailer.