Menu Luk

Her er 10 film du kan streame som hele familien kan samles om i denne uhyyyyyyggelige tid

Halloween er græskarlygter og masser af uhyggelig hygge. Men for de små skal det ikke være alt for uhyggeligt, så der stadig er sikret nattero uden frygten for bøhmænd under sengen. Her får du en liste over 10 af de bedste gys i børnehøjde, som hele familien kan samles om op til Halloween

Hocus Pocus

Tommys fødselsdagsfest får en brat og tragisk afslutning, da klovnen Stiches omkommer efter han er blevet offer for en grov spøg. År efter år mødes de unge for at planlægge den ultimative fødselsdagsfest, men de ved ikke at Stiches er genopstået. Klovnen er kommet op fra sin grav og er parat til at tage hævn!

Hvor kan den streames?

Familien Addams

Kan du knipse med på melodien? Alle monstrene fra Halloween er samlet i Familien Addams, og nu er de endelig tilbage. Et animeret eventyr om den kuk-kuk-skøreste familie på vejen. Forvent masser af sjov og langt ude løjer med den ikoniske familie, som må siges at omdefinere, hvad det vil sige at være en god nabo.

Hvor kan den streames?

Monsterfamilien

Familien Wishbone er ikke nogen lykkelig familie. Moren ejer en boghandel på randen af konkurs mens faren er fuldstændig udmattet af sit arbejde. Deres teenagedatter Fay dumper samtlige eksamener, og sønnen Max er så intelligent at han bliver mobbet. I et velmenende forsøg på at styrke familiefølelsen, planlægger de en sjov aften i byen. Men det bliver ikke nogen helt

Hvor kan den streames?

Coco

Hvor kan den streames?

Den lille vampyr

Den Lille Vampyr har været 10 år gammel i 300 år. Selv om han bor i et hjemsøgt hus sammen med en flok glade monstre, keder han sig frygteligt. Hans drøm? At gå i skole og møde andre børn. Men hans forældre vil ikke sende ham i skole, fordi de mener, at verden udenfor at alt for farlig. Men den Lille Vampyr lister sig alligevel af sted sammen med sin trofaste bulldog. De blive

Hvor kan den streames?

Goosebumps

Da Zach Cooper flytter til en lille by, er han så heldig at komme til at bo lige ved siden af Hannah, der er datter af R.L. Stine – forfatteren til den populære serie Gåsehud. De berømte monstre fra Stines bøger er vækket til live, og han beskytter sine læsere ved at holde monstrene indespærret i bøgerne. Da monstrene ved et uheld slipper ud, er det op til Stine, Zach og Hannah at få dem tilbage i bøgerne, hvor de hører hjemme.

Hvor kan den streames?

Kiki - Den lille heks

I dette animerede eventyr flytter en ung heks fra sin familie for at udøve sit håndværk, men hun har lidt svært ved at finde nye venner.

Hvor kan den streames?

Casper

Casper er et meget ensomt spøgelse, hvis højeste ønske er at få en rigtig ven, men hver gang det gamle hus Whipstaff får besøgende, skræmmes de bort af Caspers drillesyge onkler. Huset arves af en grisk harpe, og hun hyrer Dr. Harvey til at jage spøgelserne ud. I mellemtiden bliver Casper og doktorens datter Kat de bedste venner.

Hvor kan den streames?

Frankenweenie

Fra Disney og Tim Burton (Alice i Eventyrland) kommer den sjove og anderledes film Frankenweenie, en rørende historie om en dreng og hans elskede hund. Efter Victor helt uventet mister sin elskede Sparky, som bliver kørt over, tyr Victor til videnskaben i et forsøg på at genoplive ham, og lidt a la Frankenstein får han stykket Sparky sammen igen – dog med et par småændringer. Han prøver at skjule sin hjemmesyede kreation, men da Sparky stikker af, skaber det enorme problemer for Victors skolekammerater, lærere og hele byen. Frankenweenie byder desuden på masser af spændende bonusmateriale.

Hvor kan den streames?

Vikaren

6. B’s nye vikar ikke er, som den slags plejer at være! Hun kan øjensynlig læse børnenes tanker, og når hun er alene med eleverne i klassen, er hun ligefrem ondskabsfuld. Børnene klager selvfølgelig over hende, men det lykkes vikaren at overbevise alle forældre om, at hun er fantastisk – på trods af at klassen fremsætter påstande om, at hun er en ond alien fra en fremmed planet.

Hvor kan den streames?

Martin Riis Larsen

Ejer og stifter, samt skribent