Menu Luk

Hun var kendt for sin karisma på scenen og en masse hits, som "The Best", "Proud Mary", "Private Dancer". Men hun var også med i få film

Tina Turner, “Queen of Rock’n Roll” døde fredeligt torsdag aften efter lang tids sygdom i sit hjem i Küsnacht nær Zürich, Schweiz – med hende mister verden en musiklegende og et forbillede.

Den amerikanskfødte stjerne var en af de mest elskede kvindelige rocksangere. Hun var kendt for sin karisma på scenen og ikke mindsty for en stribe hits, herunder “The Best”, “Proud Mary”, “Private Dancer” og “What’s Love Got to Do With It”.

Mad Max Beyond Thunderdome

Det foregår i Australien, som er blevet lagt øde af resultatet af en atomkrig, og de overlevende mennesker prøver at klare sig i en verden, hvor rent vand og rigtig mad er mere værd end guld. Som sin foregænger, også et hit, “The Road Warrior”, indeholder dette sci-fi eventyr nogen af de mest visuelt utrolige og kreative action-scener i filmhistorien. Leonard Maltin siger: “Hvis du leder efter action, er dette filmen, du skal se… Der er den ene fantastiske action-scene efter den anden.”

Hvor kan den streames?

Last Action Hero

Jack Slater er en hårdtslående og hurtigskydende strømer – men kun på film. Men det er ligegyldigt, for han er 13-årige Danny’s største idol. Så da Danny’s eneste rigtige ven – den gamle biografejer Nick – tilbyder ham at se den nye Jack Slater film før alle andre, slår han selvfølgelig til. Før filmen går i gang får Nick halvdelen af en gammel biografbillet, som Danny i tidernes morgen har fået af tryllekunstneren Houdini. Ifølge legenden skulle billetten kunne bruges til at komme ind i filmens magiske verden, og mens Danny sidder og nyder den nye film, kastes han pludselig ind på bagsædet af Jack Slater’s bil – midt i en drabelig biljagt. Nu er han fanget i et voldsomt og actionfyldt film-univers, hvor han skal hjælpe selveste Jack Slater med, at vinde over alle forbryderne og samtidig prøve at komme tilbage til sin egen verden med livet i behold.

Hvor kan den streames?

Martin Riis Larsen

Ejer og stifter, samt skribent