Menu Luk

Lily Collins:
Top 10 bedste film

Indledning

Lily Collins, Datter af Phil Collins, er et kendt ansigt I den amerikanske filmindustri. Hun har siden barnsben skabt en karriere som skuespiller igennem hendes troværdige, naturlige og autentiske udførsel af roller, hvilket der er kommet mange gode film ud af. Her er en liste over de, efter min mening, 10 bedste!

10: Tolkien (2019)

Instruktør: Dome Karukoski
Medvirkende: Lily Collins, Colm Meaney, Nicholas Hoult

Dette er historien om forfatteren J.R.R. Tolkien unge år, hvor han lære at navigere i Kærlighed og venskab og om hvordan han senere blev en verdens kendt forfatter af bogserierne Hobbitten og ringenes herre.

Hvor kan den streames?

9: The Mortal Instruments: City of bones (2013)

Instruktør: Harald Zwart
Medvirkende: Lilly Collins, Jamie Bower, Robert Sheehan

Baseret på bogserien følger man Clary Fray, som efter hendes mor bliver kidnappet, finder ud af hun besidder evner, hun ikke vidste hun havde, hvor hun bliver en del af en overnaturlig verden hun ikke vidste eksisterede.

Hvor kan den streames?

8: To the Bone (2017)

Instruktør:Marti Noxon
Medvirkende: Lily Collins, Alex Sharp, Liana Liberato, Keanu Reeves

Et indblik ind i spiseforstyrrelsens verden, hvor Ellen er indlagt og møder en læge, som prøvet at få hende til at ændre sit livs syn. En historie om, hvor svært det er at navigere livet som ung og være psykisk syg, samtidig med at omverdenen ikke forstår, hvad man går igennem.

Læs også:  Emma Stone: Top 7 bedste film

Hvor kan den streames?

7: Rules don’t apply (2016)

Instruktør: Warren Beatty
Medvirkende: Lily Collins, Haley Bennett, Taisssa Faminga

En klassisk kærligheds historie om to unge, som forfølger deres drøm i Hollywood. De er ansat under samme chef, som skuespiller og skuespillerens chauffør. En forelskelse, som ikke er tilladt.

Hvor kan den streames?

6: Emily in Paris, serie (2020)

Instruktør: Darren Star, Andrew Flemming
Medvirkende: Lily Collins

En ung kvinde bliver overflyttet til Paris for at arbejde hos et fransk modefirma med alle de komplikationer og oplevelser, som følger med når man flytter til et nyt land. De store kulturforskelle, drømmen om en stor karriere og den uundgåelige grænseløse forelskelse.

Hvor kan den streames?

5: Inheritance (2020)

Instruktør: Vaughn Stein
Medvirkende: Lily Collins, Simon Pegg, Connie Nielsen

Da Faren i en rig familie pludseligt dør, overlader han familiens hemmeligheder til sin ældste datter, men det er ikke bare en lille uskyldig hemmelighed, hun pludselig står begravet med hænderne i. Farens mørke fremtid indhenter hende og hun skal finde svar, hun ikke vidste hun søgte.

Hvor kan den streames?

4: Extremely wicked, shockingly evil and vile (2019)

Instruktør: Joe Berlinger
Medvirkende: Lily Collins, Zac Efron, Angela Sarafyan

Hvor kan den streames?

3: Abduction (2011)

Instruktør: John Singleton
Medvirkende: Lily Collins, Taylor Lautner, Alfred Molina

Da en ung fyr finder sit eget billede på en hjemmeside for ”savnede børn” sætter han ud på en rejse for at finde ud af sandheden om sit eget liv, hvilket fører til mange overraskelser og farlige situationer.

Hvor kan den streames?

2: Stuck in Love (2013)

Instruktør: Josh Boone
Medvirkende: Lily Collins, Nat Wolff, Liana Liberato, Greg Kinnear

Familielivet kan være kompliceret og det er ikke anderledes i denne familie, hvor den fælles hobby er at skrive. Faren er blevet forladt af moren for en anden mand og skal nu selv opdrage sine to teenage børn imens de alle prøvet at navigere kærlighedslivet i virkeligheden og igennem skrevne ord.

Hvor kan den streames?

1: Love, Rosie (2014)

Instruktør: Christian Ditter
Medvirkende: Lily Collins, Sam Claflin, Sookie Waterhouse, Christian Coooke

Love, Rosie handler om de forhold man har til mennesker igennem livet og hvordan man nogle gange forelsker sig i sine venner uden at få det sagt til dem. Livet går i sin gang, beslutninger får store konsekvenser og antagelser får det bedste af en.

Hvor kan den streames?

Martin Riis Larsen

Ejer og stifter, samt skribent