Menu Luk

Vi er vilde med Julia Roberts

- Har du set disse film og serier?

Romantiske komedier kan være en guilty pleasure – trods mange romantiske film synes at være klichefyldte, alt for intetsigende og uden et indholdsrigt uforudsigeligt plot.   

I 90erne blev det produceret mange romantiske komedier i Hollywood. En meget ofte brugt skuespillerinde var Julia Roberts. Hun udtaler selv om romantiske komedier i dag:
“I think we didn’t appreciate the bumper crop of romantic comedies that we had then,” she told the New York Times for a story published Monday. “You don’t see all the effort and puppet strings because it’s fun and sweet and people are laughing and kissing and being mischievous.” 

Måske er skuespillerinden for mange indbegrebet af den kvindelige protagonist i rom-coms. Nogle undrer sig måske over Julia Roberts disse tider er en sjælden skuespillerinde at se i film.  

Hun siger selv om det:
“People sometimes misconstrue the amount of time that’s gone by that I haven’t done a romantic comedy as my not wanting to do one,” she said. “If I had read something that I thought was that Notting Hill level of writing or My Best Friend’s Wedding level of madcap fun, I would do it. They didn’t exist until this movie that I just did that [Ticket to Paradise’s] Ol Parker wrote and directed.” 

Men der er godt nyt for fans af Julia Roberts, der i morgen den 15. september er ude med filmen ‘Ticket to Paradise’, som er en romantisk komedie.  

Men inden da kan vi lige tage et kik på nogle mindre kendte film, og et par serier hun er en del af. 

August: Osage County (2013) - Film

Filmen handler kort og godt om denne familie som samles, da deres mor er meget syg. Familien viser sig dysfunktionel og må se sandheder i øjnene 

Hvor kan den streames?

Money Monsters (2016) - Film

Dette er filmen om et tv-program som beskæftiger sig med dagens finansielle muligheder og situation. En dag må tv-værten og produceren stå ansigt til ansigt med en som indtager deres tv-studie.   

Hvor kan den streames?

Wonder (2017) - Film

I filmen spiller Julia Roberts mor til en dreng med et misdannet ansigt. Indtil nu har han holdt sig fra større socialt krævende steder. Nu på tærsklen til 5 klasse, beslutter han sig for at begynde i en almindelig skole, som alle andre børn.   

Hvor kan den streames?

Gaslit (2022) - Serie

Det er midt i Watergate-skandalen. Serien er baseret og inspireret af en sand historie, og det som skete for visse personligheder i den tid.  

Hvor kan den streames?

Homecoming (2018) - Serie

The Homecoming er en dramaserie med thrill og mysterium, som handler om Homecoming Initiativeet uortodokst program inden for wellness.  

Hvor kan den streames?

Kilder: ​​Julia Roberts says we took ’90s rom-coms for granted (yahoo.com)
Photo kilde: Stephane Cardinale – Corbis – Vanity Fair