Susanne Bier instruerer ny HBO-miniserie

 – Skrevet af Martin Riis Larsen

Susanne Bier instruerer alle seks episoder af den nye HBO-miniserie med Nicole Kidman og Hugh Grant i hovedrollerne. Premiere i maj på HBO Nordic. 

David E. Kelley har skrevet manuskript og er også seriens executive producer sammen med Kidman, Per Saari, Bruna Papandrea og Susanne Bier. The Undoing er baseret på bogen You Should Have Known. 

I The Undoing møder vi Grace Sachs (Kidman), der lever lige præcis det liv, hun altid har drømt om. Hun er en succesfuld psykolog, der er i gang med at få udgivet en bog. Hun har en hengiven mand (Hugh Grant), og sammen har de en søn, der går på en prestigefyldt privatskole i New York. Men et par uger før, hendes bog skal udgives, styrter Graces verden sammen omkring hende, og hun står pludselig over for et voldsomt dødsfald. Samtidig er hendes mand forsvundet, og en række overraskende afsløringer om hendes liv viser sig lidt efter lidt. Grace står tilbage med den ubehagelige anerkendelse af, at hun har glemt at lytte til de selvsamme råd, hun har givet andre. Hun skal nu lægge ét liv bag sig og starte et nyt. 

Foruden Kidman og Grant medvirker også Donald Sutherland, Edgar Ramirez, Lily Rabe, Ismael Cruz Cordova, Matilda De Angelis og Noma Dumezweni. 

The Undoing får premiere på HBO Nordic i maj, men premieredatoen er endnu ikke fastlagt. 

Susanne Bier er den første danske instruktør, der har instrueret en fuld serie til HBO.