Teaser Ragnarok

Guderne og jætterne er tilbage

Netflix offentliggør den første teaser til den længe ventede anden sæson af Ragnarok, der får premiere på Netflix den 27. maj 2021

Ragnarok er et coming of age-drama inspireret af den nordiske mytologi – nu med nye og overraskende vinkler. Anden sæson starter dér, hvor første sæson slap: Hvad gør du, når du som en 17-årig gymnasieelev finder ud af, at du er oppe imod en ældgammel og meget magtfuld fjende, der holder en hel by – måske endda et helt land – i et jerngreb?

Om Ragnarok sæson 2
Magne må acceptere, at nu, hvor han er klar til kamp, er hans fjender for mange og for stærke. Er der andre, der – ligesom ham selv – har overnaturlige kræfter? Vil han være i stand til at finde frem til disse mennesker i tide? Og hvad sker der, når det viser sig, at hans lillebror, Laurits, også er ret usædvanlig, men at han ser verden helt anderledes end Magne? I anden sæson af Ragnarok bliver konflikten hårdere, ondskaben mere fokuseret, og valgene endnu mere desperate. Midt i alt dette står Magne overfor det afgørende spørgsmål: Hvor langt er du villig til at gå for at redde din familie?

Ragnarok sæson 2 har premiere globalt på Netflix den 27. maj 2021.