Tillykke med de 56 år

Brad Pitt

Skuespiller

18. december 1963

Filmsiden ønsker skuespilleren stort tillykke med fødselsdagen og de 56 år.

Filmsiden har fulgt med i Brad Pitts alsidige karriere, hvor han har gjort sig bemærket som både skuespiller og producer. 

Lidt om karrieren

De fleste husker nok først Brad Pitt i filmen Thelma og Louise i rollen som J.D. fra 1991.  Derefter tog karrieren fart. Han har været med i mange film og tv-serier som skuespiller. I mange år har han også fungeret som producer.

Af tv-serier kan nævnes Another World, Dallas, Glory days, Friends og Freedom: A History of Us . Den sidste er en dokumentarserie til tv.  

Som skuespiller har han været med i en del efterhånden. Ikke alt skal nævnes her. Men i 90erne var han med i True Romance, En Vampyrs Bekendelser, Legendernes tid, Seven, 12 Monkeys, Syv år i Tibet, Meet Joe Black blandt andre.

I nullerne var han med i The Mexican, Troja, Ocean’s Twelve og Ocean’s 13, Inglourious Basterds, Babel, Mr. and Mrs. Smith og Burn after Reading.

I 10erne har han haft roller i film som Moneyball, World War Z, 12 Years a Slave, Fury og The Big Short.

Aktuelt og up-coming

I efteråret 2019 har han haft store roller i Once Upon a Time… in Hollywood og Ad Astra. Der skal også nævnes, han er aktuel som producer i Netflix succesen The King

På IMDb er der annonceret at Brad Pitt skal være med i rollen som Gerry Lane i World War Z 2.  Der er rygter om at han skal være med i Babylon.

Dog lader det til vi kan se frem til Brad Pitt som producer i fremtiden. På IMDb er han nævnt som producer på filmen Kajillionaire som er færdig. I post-production er han nævnt som producer på Irresistible  og Blonde. Der filmes på tv serien The Underground Railroad, hvor han er executive producer.

Brad Pitt er producer på The Curious Incident of the Dog in the Night-Time og Black Hole, hvor af begge film er i pre- production.

Han er producer på Tv-serien Americanah, som er i pre-production.

Der er annonceret, han er producer på film som Wrong Answer og World War Z 2 , og han er annonceret som executive producer på Untitled Chris Cornell Documentary

– Tillykke fra hele Filmsiden