Trailer - Dronningen

 

Nordisk Film har lanceret traileren til en af årets mest ventede danske film – det psykologiske drama DRONNINGEN med Trine Dyrholm i titelrollen. Filmen er instrueret af May el-Toukhy (Lang historie kort) og har verdenspremiere på Sundance Filmfestival den 26. januar 2019 og danmarkspremiere den 28. marts 2019.

Med dagens traileroffentliggørelse får vi første glimt af May el-Toukhys komplekse drama DRONNINGEN –  en film der undersøger begærets pris og løgnens magt og hvor langt vi er villige til at gå for at beskytte det vi har kært. I traileren  følger vi hovedpersonen Anne (Trine Dyrholm), en succesfuld, idealistisk og kompromisløs kvindelig advokat, som er lykkeligt gift og har to døtre, men ender med at sætte det hele over styr da hun forfører sin 17-årige stedsøn.  Med magt, svigt, længsel og drifter som tematisk ramme, portrætteres en kvinde som, af frygt for at miste sit ægteskab, sin familie og magtfulde position, risikerer at svigte sine egne idealer og træffe et valg med uoverskuelige konsekvenser. 

Filmen får verdenspremiere på Sundance Filmfestival og dansk biografpremiere den 28. marts 2019 og har foruden Trine Dyrholm, prominente skuespillere som de to svenskere Magnus Krepper og Gustav Lindh samt Preben Kristensen på rollelisten.

DRONNINGEN får premiere den 28. marts 2019

(Nordisk Film)

[TheChamp-FB-Comments]