Trailer - Second Act

Den romantiske komedie ‘Second Act’ handler om den 43-årige Maya Vargas, som på sin fødselsdag kun ønsker sig én ting… en forfremmelse. Efter 15 år som butiksassistent i et supermarked er hun klar til at komme videre og muligheden byder sig, da hun er den perfekte kandidat til en ledige stilling som manager. 

Maya ender dog med at blive skuffet, da de finder en mand med en MBA i stedet, fordi ledelsen prioriterer bøger over erfaring og forståelse af kundebehov. Pludselig bliver Maya kaldt til samtale på et meget finere chefjob og imponerer straks med sin viden og erfaring. Men nogen har pyntet på Mayas CV, så nu skal hun ikke kun klare jobbet, hun skal også holde sin fortid skjult. 

‘Second Act’ er instrueret af manden bag 50 First Dates og har den populære sangerinde Jennifer Lopez i hovedrollen, som tidligere har medvirket i flere rom-koms som bl.a. Storbyens små mirakler.

Jennifer Lynn Lopez, med kælenavnet J.Lo, er en amerikansk skuespillerinde, sangerinde, sangskriver, danser og modedesigner. Lopez brød igennem med singlen “If You Had My Love” fra debutalbummet On the 6 i 1999, og fik yderligere succes med hendes andet album J.Lo. Hun har med virket i adskillige film, som bl.a. The Wedding Planner og Storbyens små mirakler

 Filmen Second Act får premiere: 17. januar 2019

(Kilde: kino.dk)

[TheChamp-FB-Comments]