Star Wars: The Rise of Skywalker

En epoke bliver afsluttet, når vi til december får den niende og angiveligt sidste film i Star Wars’ Skywalker-saga med The Rise of Skywalker. Selvom der stadigvæk er over et halvt år til filmens udgivelse, har vi allerede nu, fået en del informationer om det afsluttende kapitel.

Vi får endnu engang lov at se Daisy Ridley i rollen som Rey, hvis forbindelse til kraften stadigvæk er relativt ukendt. Adam Driver skal igen spille hendes nemesis Kylo Ren. Også John Boyega og Oscar Isaacvender til også tilbage som henholdvis den tidligere stormtrooper Finn og X-Wing-piloten Poe Dameron. Joonas Suotamo er fortsat manden der skal løfte arven fra den netop aføde Peter Mayhew som den elskværdige wookie Chewbacca. Det er også annonceret at Carrie Fisher vil optræde i filmen på trods af hendes død i 2016. Klassiek karakterer som C3PO, R2-D2 og Maz Kanata vender også tilbage, spillet af Anthony Daniels, Jimmy Vee og Oscar-vinderen Lupita Nyong’o.

Star Wars: The Rise of Skywalker – Se billederne

Den nyeste Star Wars-trilogi bliver også spækket med tidligere karakterer, som nu vender tilbage til rum-sagaen. Ian Mcdiarmid skal igen spille den onde kejser Palpatine aka Darth Sidius, som jo ellers døde i episode 6, mens Billy Dee Williams endu engang kan opleves som svindleren Lando Calrissian. Vi får dog også helt nye ansigeter til serien. Keri Russel, kendt fra serien ‘The Americans’ er blevet castet i en uangivet rolle. Det samme er den Oscar-nominerede skuespiller Richard E. Grant. Dominic Monaghan, kendt som Merry i Ringenes Herre-trilogien forventes også at medvirke.

Filmens plot er endnu uvist, men vi har fået en officiel synopsis, der giver os en smule at gå ud fra. ‘The Rise of Skywalker’ kommer til at starte ca. et år efter begivenhederne i The Last Jedi, og det tilbageværende af modstandsbevægelsen forbereder sig til et muligvis afgørende slag mod The First Order. Samtidigt må heltene også bearbejde de tab, de har lidt undervejs. 

Instruktør: J.J. Abrams

Medvirkende:  Billie LourdAdam DriverDaisy Ridley

Premiere:  18. december.

– Skrevet af Martin Riis Larsen

[TheChamp-FB-Comments]