Trailer - Til vi falder

Det nye danske drama Til vi falder tager livtag med en af de største smerter og tragedier, man overhovedet kan forestille sig. Nemlig det at miste sit eget barn – og endda stadig leve med en vis uvished om, hvad der egentlig skete.

‘Til vi falder’ følger nemlig ægteparret Adam og Louise, der forsøger at komme videre efter, at deres søn er forsvundet på en spansk ferie-ø og formodes død. Da de vender tilbage til feriestedet for at afslutte sagen med politiet, bliver der rippet op i det gamle sår.

Adam kæmper stadig med en tvivl om, hvad der egentlig skete, og lige lidt hjælper det, at han modtager mystiske beskeder fra nogen, som mener at kende mere til sagen.

I de altoverskyggende hovedroller ses Dar Salim og svenske Lisa Carlehed som det sørgende par, der frygter, at de aldrig skal komme til at smile igen.

Filmen er skrevet og instrueret af Samanou Sahlstrøm – som tidligere har stået bag dramaet I dine hænder – der selv beskriver sit værks tematik “som et smukt biluheld på en varm sommerdag”, som handler om håb på godt og på ondt.

Prisbelønnet i rollen – Best Actor

Den danske skuespiller Dar Salim bliver ved med at imponere på det store lærred. Nu har udlandet fået øjnene op for den skaldede stjerne. Han er uden tvivl en af de mest populære skuespillere i Danmark for tiden, og nu bliver Dar Salim også hyldet for sine evner af det store udland.

I december blev Tallin Black Nights Film Festival, som er en af Nordeuropas største filmfestivaler, afholdt i Estland, og her var der stor dansk succes.

Dar Salim løb nemlig med en af aftenens aller største priser, da han blev kåret som “Best Actor” for sin rolle i den nye danske film “Til vi falder”.

Til vi falder får premiere den 25. april.

(Kilde: kino.dk) af Martin Riis Larsen

[TheChamp-FB-Comments]